Şen-Gezer

Hatırlarsınız geçen sene ana haber bültenlerine kadar konu olmuştu Doğu Ekspres.

Hatırlarsınız geçen sene ana haber bültenlerine kadar konu olmuştu Doğu Ekspres. Ankara'dan Kars'a kadar yaşanan 25 saatlik tren yolculuğunun keyifli anlarıyla yıkılıyordu Facebook, Instagram. Ama şimdilerde dişli bir rakibi çıkageldi Doğu Ekspresin. Adı da kendi gibi anlı şanlı Vangölü Ekspres. Şimdiden tren biletleri tükenmiş bile. Eee ne diyelim çıkın çıkın gelin bekliyoruz. Hele ki gelinlikte sandıktan çıkmışken, Van beyazlara bürünmüşken tam zamanıdır gelmenin.

 

Geçen hafta Vangölü Ekspresi sayesinde. çok kıymetli bir arkadaşımı ağırlama imkanı buldum. Kendisi sosyal medyadaki akıma uymuş, benim çağrıma da kulak vermiş çıkmış gelmiş, hoş gelmiş, sefalar getirmiş. Şener gezmeye bayılır, sırf bu yüzden turizm rehberliği okudu ve onun için mutluluk demek dere tepe, taş toprak gezmek demek.

 

Bu yüzden lisedeki hocamız kendisine 'Şen Gezer' lakabını takmıştı. O günden beri Şener'in adı bizim için Şen Gezer. Trenden iner inmez bana sitemkar bir bakış attı. Hayırdır dedim. Aşk olsun Yağmur dedi 10 yıldır Van' da yaşıyorsunda, niye bana adaşım Şen Gezer yemeğinden bahsetmedin. Öyle bir yemek yok ki diyebildim.

 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme