BAŞKAN FİKRET ORMAN VAN'A GELİYOR

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman Van Beşiktaşlılar Derneği'nin resmi açılışı için beraberindeki kulüp yöneticileri ile birlikte 30 Mayıs Çarşamba günü Van'a geliyor.

Rıdvan Can

Geçtiğimiz sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden ve şampiyonlar Ligi'nde ortaya koyduğu başarılı futbolla tarih yazan Beşiktaş taraflı tarafsız herkesin gönlünde tahta kurdu. Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, 30 Mayıs Çarşamba günü Vanlı Beşiktaş taraftarları ve Beşiktaş sevdalıları ile Van Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin resmi açılışında bir araya gelecek. 

Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Gani Aslan gazetemize yaptığı açıklamada 30 Mayıs’ta yapılacak resmi açılışa Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki kulüp yöneticileri ve il dışından yaklaşık 20 Vanlı iş adamının resmi açılışa katılacağını belirterek, resmi açılışın ardından Beşiktaşlı taraftarlar ile bir araya gelecek olan Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın aynı gece ise Vanlı Beşiktaş taraftarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geleceğini söyledi.

Van Beşiktaşlılar Derneği’nden yapılan açıklamada tüm üyelerin gerek açılış gerekse iftar yemeğine ilişkin mesajla bilgilendirileceği belirtildi.

 

Bakmadan Geçme