MERİT OCAKBAŞI VE MANGAL AÇILDI

Rıdvan CAN
Edremit yolu üzerinde bulunan Merit Şahmaran Oteli bünyesinde hizmet veren Merit Ocakbaşı&Mangal Restaurant, yeni yönetimi ve İstanbul'dan gelen deneyimli ustaları; Zeki ve Fevzi Ustalar ile hizmete açıldı.
Şehir trafiğinden uzak Van Gölünün eşsiz manzarası karşısında nezih ve hijyenik bir ortamda yemek keyfi sunan Merit Ocakbaşı&Mangal Restaurant müşteri memnuniyetini, kaliteli ve servisi ön planda tutuyor.
Canlı müzik eşliğinde kaliteli yemek, alkolsuz bir ortam ve güler yüzlü servis, zengin menü seçenekleriyle her bütçeye uygun fiyatlarıyla açılan Merit Şahmaran Otel Ocakbaşı işletmecisi Zeki Usta, ' Yemediğimizi yedirmeyiz ilkesi doğrultusunda kaliteli sağlıklı hizmet anlayışıyla farkımız ortaya koyuyoruz. Ocakbaşı restaurantımızda karışık ızgara, pirzola, kanat, kebap, çöp şiş, kuşbaşı, kaburga, tavuk şiş ve sıcak soğuk ara yemekler ile Vanlı hemşerilerimizin ve otel misafirlerimizin damak tadına uygun lezzetler sunuyoruz. Göl manzarası ve huzru veren Merit Otel Ocakbaşı Van'ın lezzette tek noktası olacaktır'' dedi.
Et tüketiminde kasaplarla çalışmadıklarını, özel dana alarak kesime gönderdiklerini, kesim sonrası ayrılan etleri 5 gün süreyle soğuk hava depolarında dinlendirdikten sonra işlediklerini belirten Zeki Usta şunları söyledi: ' Etlerimizi iklime göre temin ediyoruz. Kışın Siirt yöresinden yazın ise, Gevaş'tan tedarik ederek pirzola, bonfile, kontrfilesi, çöp şiş, kebap, köftelik, kuşbaşı ve kıyma olarak ayrı ayrı ayrıyoruz.'
İki katlı ve bin 500 kişilik oturma kapasitesi, ferah ve zevkli dekoru ile özel günlerde, işyeri yemeklerinde, doğum günü, nişan ve kutlamalara ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını anlatan Zeki Usta, Merit Ocakbaşı Restaurant'ın güleryüzlü profesyonel ekibi ile müşterilerini ağırlamaya hazır olduklarını vurguladı. vanhaber, van, haber, van haber merit şahmaran otel, ocakbaşı, mangal, restaurant, açılış

Bakmadan Geçme