• Haberler
  • Spor
  • Vanspor, Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Vanspor, Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, yarın sahasında konuk edeceği Ankara Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Vanspor'un cezasından dolayı karşılaşma seyircisiz oynanacak. 

Şahabettin Özarslaner Tesislerinde Teknik Sorumlu Ümit Bozkurt nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanlarla takım form tutmaya çalışıyor. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz, galibiyet için sahaya çıkmayı hedefliyor. 

Vanspor, ligin 37. haftasında sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Kırmızı Siyahlı temsilcimiz, müsabakaya en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda futbolcuların fiziksel ve taktiksel olarak formda olmaları sağlanıyor.

Vanspor, Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Vanspor'un hedefi, Ankara Demirspor karşısında galibiyet elde etmek ve şampiyonluk yarışında yara almadan yoluna devam etmek. Takımın başarılı performansını devam ettirmek ve taraftarlarına sevinç yaşatmak için mücadele edeceği maç öncesinde oyuncuların motivasyonu yüksek olduğu gözlemleniyor.

Vanspor, Ankara Demirspor karşısında alacağı galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etmeyi hedefliyor

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme