Vali Balcı'nın okul ziyaretleri sürüyor

Okul ziyaretlerini sürdüren Vali Ozan Balcı, Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Okul girişinde öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Balcı, okulun mevcut sosyal faaliyetler ve spor alanları ile sınıflarını gezerek öğrencilerle sohbet etti.  Vali Balcı, okulu, sınıfları gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi.  

Ziyaret sırasında öğretmen ve öğrencilere kitap hediye eden Balcı, kitapların birer hazine olduğunu ve bilgiye ulaşmada en değerli yollardan biri olduğunu belirtti.

Vali Balcı, ziyaret sonunda okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür ederek, Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ilin önemli eğitim kurumlarından biri olduğunu belirtip öğrencilere başarılar dileyerek gelecekteki hedeflerine ulaşmaları konusunda bol, bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. 
Bu anlamlı ziyaretin, Vali Balcı'nın eğitime verdiği değeri öğrencilerin gelecekteki başarıları için önemli olduğuna işaret edildi. Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler, Vali Balcı'nın okul ziyaretine, ilgisine, desteğinden dolayı müteşekkir olduklarını belirttiler.

Vali Balcı'ya Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, Edremit Kaymakamı Yücel Erdem ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras eşlik etti. 


 

Bakmadan Geçme