ZEKİ YILMAZ VANSPOR'DA

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor, sezon başında teknik direktörlük görevine Saffet İşlek'i getirirken, yardımcılık görevine geçmişte Vanspor'a büyük hizmetler veren Zeki Yılmaz'ı getirdi.

Rıdvan Can

2021-2022 Futbol sezonunun başlamasına sayılı günler kala Silahtaroğlu Vanspor'da bir taraftan transfer çalışmaları diğer taraftan da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Erzurum kampında çalışmalarını tamamlayarak, Van'a dönen Kırmızı-Siyahlılar sahasında ligin açılış maçında konuk edeceği Adıyamanspor maçının hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner tesislerinde devam ettiriyor.

"VANSPOR'DA VANLI ANTRENÖR"

Başarılı bir futbol hayatının ardından farklı takımlarda Van'ı layıkıyla temsil eden tecrübeli teknik adam Zeki Yılmaz, yeni sezonda teknik direktör Saffet İşlek ile birlikte yardımcılık görevini üstlenerek takımının başarısı için mücadele edecek.  

YILMAZ'IN KARİYERİ

Vanspor altyapısında futbol hayatına başlayan ve kaptan lakabıyla tanınan başarılı teknik adam Zeki Yılmaz, Yüksekova Belediyespor, Silopi Belediyespor, Siirt Jetpaspor, Ağrıspor, Batman Petrolspor, Zonguldakspor, Şanlıurfaspor, Şanlıurfa Belediyespor ve son olarak da futbola başladığı ilk göz ağrısı Vanspor'un başarısı için formasının hakkını verip ter dökerek noktaladı.  

ANTRENÖRLÜK KARİYERİ

Vanspor, Tatvan Gençlerbirliğispor, Silopispor, Anadolu Üsküdar,  Belediye Vanspor ve Adıyamanspor 1954 takımlarında antrenörlük görevinde bulundu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme