Zahir Kandaşoğlu Ak Parti’den Aday Adayı

Vanlı iş adamı, Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, eski Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zahir Kandaşoğlu Ak Parti’den Van Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Berk İlhan

Ankara’da Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Genel Merkezi’ne giderek aday adaylığı başvuru dosyasını teslim eden Zahir Kandaşoğlu, kararının  Türkiye’ye, Van’a  hayırlı olması temennisinde  bulundu.

Adaylık başvurusu sonrası  Vansesi Gazetemize  değerlendirmede bulunan Zahir Kandaşoğlu, “Herkesin başarılı olduğu bir mesleği var,  buna da saygı duyarım. Ama Van’ın sorunlarını çözme, Vanlılara sahip çıkma, Van’ın heyecanına ortak olma, Vanlıların her yerde sesini yükseltme,  dertlerine çare arama bizim işimizidir. Bu düşüncelerle aday adayı oldum.  Kararımızın Türkiye’ye, Van’a ve hayırlı olmasını diliyorum. Bütün aday adayı arkadaşlarıma başarırlar diliyorum”  dedi.

Ankara’da aday adaylığı başvurusu  sonrası Pazar  günü Van’a  döneceğini  belirten Kandaşoğlu   çalışmalarına Van’da  devam edeceğini  söyledi. 

Bakmadan Geçme