• Haberler
  • Politika
  • Zafer Partisi Van Büyükşehir Adayı Özbey'in çalışmaları sürüyor

Zafer Partisi Van Büyükşehir Adayı Özbey'in çalışmaları sürüyor

Zafer Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özbey seçim çalışmalarını sürdürüyor.

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına devam eden Zafer Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özbey Cumhuriyet Caddesi’nde vatandaşlara broşür dağıtarak destek istedi. 

Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özbey’e destek veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Zafer Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Özbey Van’da büyük bir mücadele veriyor. Sevgili vatansever Vanlılar bu mücadeleyi oyları ile ödüllendirecek” dedi.

Başkan Adayı Özbey ise açıklamasında, “Zafer Partisi olarak Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Van'da da sahadayız. Vatandaşlarımıza broşürlerimizi dağıtıp, Zafer Partisi Belediyeciliği'ni anlatıyoruz. Van'ın her mahallesinde bir kreş, bir kütüphane ve bir etkinlik merkezi kuracağız. Bir kaç bank ve iki salıncaktan oluşan göstermelik parklar yerine, çocuklarımızın güven içinde oynayacağı, vatandaşlarımızın ise huzur bulacağı devasa semt parkları oluşturacağız. Van'da gece 00.00'a kadar sık aralıklarla, gece yarısından sonra da saat başı olmak üzere kesintisiz toplu ulaşımı hayata geçireceğiz. Van'ın göl kıyısındaki ilçeleri arasında feribot hatları kuracağız” dedi. 
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme