YÜZBAŞI CİRİT'E VEDA İFTARI

Van’ın Çatak Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, görev süresi dolan İlçe Jandarma Komutanı İrfan Cirit için iftar yemeği verdi.
İki yıl boyunca Çatak halkı ile olan diyalogundan dolayı gönüllerde taht kuran İlçe Jandarma Komutanı İrfan Cirit’in görev süresi tamamlanarak, tayini Ankara’ya çıktı. Bunun üzerine Çatak Kaymakamı Yüksel tarafından merkez taziye evinde Yüzbaşı Cirit için iftar yemeği verdi. Yemekte konuşan Kaymakam Yüksel, Cirit’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “İlçe Jandarma Komutanımızın bizlere veda etmesi hepimizi hüzünlendirmiştir. İki yıl süre zarfında bölgemize yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Bundan sonraki iş hayatında kendisine başarılar diliyorum. Yeni İlçe Jandarma Komutanımız Feyyaz binbaşıya da görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Bölge halkının gönlünü fetheden İrfan yüzbaşının gidişinin bölge halkının yüzünün asılmasına neden olduğunu belirten Belediye Başkanı Emin Babur ise, “İlçe Kaymakamımızla beraber İlçe Jandarma Komutanımızın emekleri hiçbir zaman dikkatlerden kaçmadı. Şimdi İrfan yüzbaşımızı büyük bir minnet duygusu içinde uğurluyoruz. İlçe halkımız adına kendisine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
“ÇATAK BENİM İKİNCİ EVİM”
Onuruna verilen iftar yemeğinde veda konuşması yapan Yüzbaşı İrfan Cirit de, “Acısı ve tatlısıyla iki yılda büyük dostluklar kazandım. Bu güzel geceyi organize eden Sayın Kaymakamımıza ve programa iştirak eden misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Çatak benim için yeri doldurulamaz hatıralara sahip. İkinci evim, hatta ikinci memleketim. Gerek muhtarlar olsun, gerek korucular olsun, gerek bölge halkı olsun kader birliği yaptık. Bir aile olduk, bölgemizin huzura ermesinde ortak çalışmalar yürüttük. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme