Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarına yoğun ilgi

Van'da 5-14 Mart 2021 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen Türkiye'nin en büyük Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarına yoğun ilgi gösteriliyor.

Vansesi Haber Merkezi

Anatolia Grup tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen 'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı' devam ediyor. Expo Fuar ve Kongre Merkezinde 14 Mart Pazar gününe kadar sürecek fuar ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Türkiye’nin dört bir yanından üreticilerin hazırladığı en taze ve en kaliteli ürünler 5. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarında sergileniyor. Karadeniz'in leziz peynir ve tereyağları, Ege'nin zeytin ve zeytinyağları, Adıyaman'ın peynirli helvasından, Aydın'ın incirlerine, Giresun'un fındık ezmelerinden, Maraş'ın baharatlarına, Isparta'nın Gül ürünlerinden, Hatay'ın sabunlarına, Mardin'in gümüşlerinden, Antep'in bakırlarına varana kadar tüm ürünler vatandaşlarla buluşturuluyor. Vatandaşlar hem uygun fiyata hem de kaliteli ürünlere Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarında ulaşıyor. Fuarda koronavirüs ile ilgili tüm tedbirler alınarak, sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralına uyuluyor.

“Yoğun ziyaretçi akını var”

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Anatolia Grup Genel Koordinatörü Özgür Çelik, fuara yoğun ilginin olduğunu belirterek, “Van'da bu yıl fuarımızın beşincisini gerçekleştiriyoruz. Her geçen yıl katılımcı ve ziyaretçi sayımız artıyor. Bu sene de dünya genelinde yaşanan salgına rağmen Van halkı bize teveccüh göstererek oldukça yoğun bir ziyaretçi sayısına ulaştırdı. Firmalarımız da bu yoğunluktan oldukça memnun. 81 ilden gelen firmaların katıldığı fuarımız 14 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek. Bizim için Van halkının sağlığı her şeyden daha önemlidir. Maske-masafe-hijyen kurallarına sonuna kadar riayet ediyoruz. Türkiye’nin en lezzetli fuarına tüm Vanlıları bekliyoruz” dedi.

 

Bakmadan Geçme