• Haberler
  • Ekonomi
  • Yetişen alacak: İki marka 370 bin liraya sıfır araç satacak!

Yetişen alacak: İki marka 370 bin liraya sıfır araç satacak!

Türkiye'de otomobil fiyatlarının artması, pek çok kişinin uygun fiyatlı otomobil arayışına girmesine yol açıyor. Fiat, Citroen, Hyundai ve Renault gibi markalar, ekonomik araçlarıyla dikkat çekiyor ve bu markaların otomobilleri, Türkiye'deki müşteriler için çekici bir seçenek sunuyor.

Yetişen alacak: İki marka 370 bin liraya sıfır araç satacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fiat ve Citroen, uygun fiyatlı otomobilleriyle dikkat çekiyor ve Türkiye'deki otomobil alıcılarının ilgisini çekiyor.

Citroen'in Ami modeli, 369 bin TL'den başlıyor ve Fiat'ın Fiorino Cargo modeli kampanyalı olarak 537.900 TL'den başlıyor. Bu iki marka, Hyundai ve Renault gibi rakiplerine göre daha uygun fiyatlar sunuyor.

FİAT FİORİNO CARGO FİYAT LİSTESİ

Fiat Fiorino Cargo modeli, Fiat otomobil markasının en uygun modellerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Nitekim Fiat Fiorino Cargo modelinin 21 Ekim 2023 tarihli güncel fiyat listesi şu şekilde;

Kampanyalı Fiyatı: 537.900 TL. Fiyatı: 552.900 TL. Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel.

Kampanyalı Fiyatı: 557.900 TL. Fiyatı: 572.900 TL. Versiyonu: 1.3 M.Jet 95Hp E6.4. Donanımı: Standart Plus. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel.

CİTROEN AMİ FİYAT LİSTESİ

Citroen otomobil markasının bünyesindeki en uygun araba modeli Ami olarak ön plana çıkıyor. Nitekim 21 Ekim 2023 tarihli güncel Citroen Ami fiyatı şu şekilde;

Versiyonu: Ami One Electric. Model Yılı: 2023. Fiyatı: 369.000 TL

ÇEŞİTLİ FAKTÖRLER VAR

Sıfır otomobil almak isteyen pek çok insan uygun fiyatlı olduklarından dolayı Citroen Ami veya Fiat Fiorino Cargo modellerini tercih edebiliyor. Ancak bu noktada alınacak otomobil modelinin ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığına da dikkat edilmesi tavsiye ediliyor. Bunun yanı sıra alınacak arabanın teknik özelliklerine göre fiyat kıyaslaması yapılması da öneriliyor.

Kaynak: Akşam

Bakmadan Geçme