Rıdvan Can

ZİRVEYE GÖZ KIRPIYORUZ...

Rıdvan Can

Maçı Ege TV'den izleme imkanımız oldu.

Ligin en önemli maçlarından biri Turgutlu'da oynandı.

Sonucu dengeleri değiştirecek maçlardan biriydi. Temsilcimiz Vanspor kazanıp yoluna namağlup devam etmek, ev sahibi Turgutlu ise alt satırlardan kurtulmak için sahadaydı.

Maçtan enstantaneler

Adeta lige fırtına gibi başlayan, temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor, ligde bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan, grubun zayıf takımlarından Turgutluspor'un konuğuydu.

Sonuç olarak, üç puan almayı başaran ve istikrarlı gidişatını devam ettiren namağlup unvanını koruyan Vanspor, aldığı bu galibiyetle puanını 14'e çıkararak, zirve mücadelesini devam ettirdi.

Bu güzel galibiyette başta futbolcu kardeşlerimiz olmak üzere emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

"İNANMAK BAŞARMANIN YARISI"

Peş peşe çıktığı iki zorlu müsabakadan, Sakarya ve Turgutlu maçlarından 4 puan alarak, yükselişini sürdüren Kırmızı-Siyahlılar zirveye göz kırptı.

Sezona Adıyaman galibiyetiyle başlayan temsilcimiz, geride bıraktığımız 6 haftada elde ettiği başarıyla grupta şampiyonluk mücadelesi veren dev bütçeli Sakaryaspor, Afjet Afyonspor, Bodrumspor, Çorumspor ve Diyarbekirspor gibi takımlara adeta meydan okuyor.

"TURGUTLU ZOR BİR RAKİPTİ"

Galibiyetle geride bıraktığımız 6'ncı haftanın sonunda zirveye adım adım yaklaşıyoruz. Turgutlu maçı ligin zor deplasmanlarından biriydi.  Her ne kadar puan cetvelinde kolay bir rakip görüntüsü ve puan durumunda sıralamasında alt sıralarda olsa da bizim açımızdan zor bir rakipti. Ligde bir puanı bulunan ve kötü günler geçiren Turgutlu karşısında deyim yerindeyse altın değerinde üç puan aldık.

"BAŞARININ MİMARI TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR"

Kısa zamanda ortaya çıkan başarı takdire şayan. Bu başarının en büyük mimarı futbolcu kardeşlerim ve teknik heyettir. Evet, sevgili futbolcu kardeşlerim; unutmayın ki, birlikten güç doğar kuvvet doğar. Bu yolun sonu inanırsanız şampiyonluktur. Neden olmasın. Şampiyonluk yolunda bu büyük camia, şehir ve taraftar size inandı.

Yeter ki, sizde kendinize inanın…

"SERİK MAÇI ÖNEMLİ"

Turgutlu maçı geride kaldı. Hafta sonu yine ligin iyi ekiplerinden Antalya temsilcisi Serikspor'u ağırlayacağız. Zorlu bir 90 dakikaya ev sahipliği yapacağımız maçta rakip Serik Belediyespor, haftayı Bodrum galibiyetiyle kapatarak, Van'a moralli geliyor. Bu maç iki takım açısından da zor bir müsabaka olacak. Tabii ki bizim gönlümüzden geçen temsilcimiz Vanspor’un kazanmasıdır. Bu duygu düşüncelerle takımımıza başarılar diliyorum.

"VANSPOR'UN İTİCİ GÜCÜ TARAFTARIDIR"

Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda Serikspor'u ağırlayacağız. Bu zorlu 90 dakikada siz kıymetli, vefakar ve cefakar taraftara takımın ihtiyacı var. Sezon başında olduğu gibi siz vefakar taraftara büyük iş düşecektir. Herkes tribünlerde yerini alarak, ligde namağlup ilerleyen takımına sahip çıkmalı. Sizler tribünde, futbolcular sahada, teknik heyet kulübede, yönetim protokolde, bizler basın tribününde işimizi en güzel şekilde yapalım o zaman başarı kaçınılmaz olacaktır.

Unutmayalım; Dolu tribünler temsilcimiz Vanspor'un en büyük itici gücü olacaktır.

1-0 olsun bizim olsun...

BUNDAN SONRA YAPILACAK AÇIKLAMALARA DİKKAT EDİLMELİ

Kulüp başkanı ve yönetim başta olmak üzere yapılan her olumsuz açıklama takıma zarar verecektir. Yapılan açıklamalar olumlu ve takımı ateşleyecek açıklamalar olmalı. Gerek kulüp başkanı ve gerekse yönetim kurulu üyeleri, bundan sonra yapacakları her açıklamaya dikkat etmeli. Vanspor’un başarısı için, takımın sekteye uğramaması için söylenecek her söze artık daha dikkat edilmeli.

ZORLU PERİYOT BAŞLIYOR

Serik Belediyespor maçıyla birlikte, Vanspor zorlu bir periyoda giriyor. Bu hafta sahasında Serik Belediyespor’u konuk edecek olan Vanspor, ardından ligin son sırasında bulunan Kahramanmaraşspor’un konuğu olacak. Maraş maçının ardından evinde ligin güçlü takımlarından Sivas Belediyespor’u ağırlayacak, daha sonra Bayburt Özel İdare deplasmanına çıkacak.

Vanspor’un bu zorlu periyottan da alnının akıyla çıkacağına inanıyorum.

Yazarın Diğer Yazıları