Rıdvan Can

Özlenen Bir Tablo

Rıdvan Can

Van Büyükşehir Belediyespor ikinci yarı iç saha ve deplasman maçlarında  fırtına gibi esmeye başladı. Devre arası Antalya kampının farkı ligin ikinci yarısında alınan seri galibiyetlerle ortaya çıkmış oldu. Yapılan nokta transferler takıma iyi yansımış. B. Belediyespor zirveden kopmamak adına verdiği mücadelenin karşılığını Bayburt karşısında 3 puan alarak gösterdi.  Ligin ilk devresinde alınan kötü sonuçların ardında herkesin düştü düşecek söylemlerinin yerini şimdi herkes play-off’u konuşuyor.  

Kısacası uzun bir aradan sonra Van’a heyecan yeniden geldi. Büyükşehir Belediyespor Başkanı M.Muhsin Bayram, yönetimi başta olmak üzere teknik heyet futbolcuları hedefe inandırarak ortak bir doğru üzerinde birleşmişler. Bunun bilincindeki kırmızı-siyahlılar inandıkları yolda emin adımlarla yürüyorlar...

 Ligde  çok önemli mesafeler kat eden Büyükşehir Belediyespor bugünkü performansı ile  play-off’a kalmaya en yakın adaylardan biridir.  B. Belediyespor’ın önümüzdeki günlerde ilk ikiyi oluşturan takımları ekarte etmemesi için de hiçbir neden yoktur. Ancak bunun için de kolektif bir çalışma ruhunun hızla oluşması gerekmektedir. Bugün birlik olmak günüdür. Yarın yine kavgalarımızı yapalım. Kim ne yanlış yapmışsa neden yapmışsa sorgulayalım. Ama bugünlerde futbolcularımızın teknik ekibimizin ve yöneticilerimizin yanında olalım. Özellikle futbolcularımızın moral motivasyona ihtiyaçları vardır. Taraftarlar cephesinde bir sorun olmadığına göre ikinci etapta gerekli motivasyonu sağlayacak olan işadamlarımızdır. Son haftalarda iş adamlarımızdan sadece M.Muhsin Bayram’ın prim dağıtmasının dışında, bir ikinci isim bugüne kadar en azından medyada yer almadı.  Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Bekir Kaya ve kulüp Başkanı M.Muhsin Bayram’ın B.Belediyespor için yaptıkları ve yapmadıklarını tüm kamuoyu yakından bilir. Geçmişte kulübün yanında olan bazı iş adamlarının da bu karede yer alması gerekmektedir. B.Belediyespor’u her zaman maddi ve manevi anlamda destekleyen iş adamlarımız yeni bir seferberlik başlatmalı ve el ele vermelidirler. Çünkü B.Belediyespor’un üst lige yükselmesi kentin de aynı lige yükselmesi anlamı taşımaktadır.  B.Belediyespor’un bugün yakaladığı başarıyı sürdürülebilmesi için takıma kentte herkesin katı sunması gerekir. 

Yazarın Diğer Yazıları