Rıdvan Can

Alkışlanacak bir galibiyet

Rıdvan Can

Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor Play-Off mücadelesi veren Yeni Orduspor karşısında deplasmanda 3-0 galip gelerek alkış topladı.

 

Ligin son 4 haftasına girilirken, nefesler tutuldu. Şampiyon olan takım direk bir üst lige çıkarken, 2,3,4, 5'nci sırayı alan takımlar Play-Off mücadelesine son üç takımın ise küme düşeceği lig maratonunda gelinen noktada hedefi olan takımlar elinde kağıt kalem hesaplar yapmaya başladı.

 

Son haftaların formda takımı Van Büyükşehir Belediyespor yükselen performansıyla aldığı farklı galibiyetlerle play-of potasına girmeyi başardı. Bergama Belediyespor ve Çatalcaspor karşısında aldığı farklı galibiyetini Yeni Orduspor karşısında da sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda taraftarı yalnız bırakmadı.

 

"Bir parantez'de taraftarlara"

Sevdasının peşinden kilometrelerce yol kateden yağmur çamur demeden takımının yanında olan bütün taraftarlara selam olsun.

 

Bu kadar sorunların yaşandığı bir kulüpte ertelenen kongre başta olmak üzere ekonomik kriz, yönetim belirsizliği ve buna benzer birçok sorun karşısında Yeni Orduspor deplasmanında galip gelmek herkesi mutlu etti.

 

Açıkçası Van Büyükşehir Belediyesporun böyle sıkıntılı olduğu bir dönemde Ordu'dan nasıl bir sonuç alacağını merak edenlerdendim.

 

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen kazanmak tabi ki güzel..! 

 

TRT Kürdi'den canlı yayınlanan seyir zevki güzel bir maç izlettiren Van Büyükşehir Belediyespor bu zorlu karşılaşmada kusursuz oynadı. Daha öncede dile getirmiştim bu takım isterse, inanırsa yenemeyeceği takım yok.

 

Yeni Orduspor maçı da bu maçlardan biriydi. Ordu deplasmanında takım gerçekten çok iyi oynadı ve çok istekliydi. Bunun neticesinde kazandı. 

 

Aslında bu galibiyetin belki de önüne geçen faktörlerden biri de istifa eden ve buna rağmen takımı Bergama ve Ordu deplasmanlarına kendi imkanlarıyla götüren kulüp başkanı Servet Yenitürk. 

 

 Evet, güzel galibiyetten dolayı emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.  Ordu maçı Geride kaldı. Şimdi zor bir maç daha bizi bekliyor.

 

Van Büyükşehir Belediyespor hafta sonu sahasında küme düşme mücadelesi veren Adıyamanspor'u konuk ediyor. Ligde kalma mücadelesi veren takımlar her zaman tehlikeli takımlardır. Bu yüzden müsabakanın zorlu geçeceğine inanıyorum. Zorlu Adıyaman maçında Van Büyükşehir Belediyespor'a başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları