Rıdvan Can

B.Vanspor'un yanında olalım

Rıdvan Can

Çünkü bu sadece B.Vanspor'un olayı değil, Van’lının sahiplenmesi gereken bir davadır.

Kinimizi, nefretimizi, kişisel sürtüşmelerimizi bir kez olsun kenara bırakalım ve B.Vanspor'un Gölcükspor karşısında yanında olalım. Evet, takımın bu duruma gelmesi çok üzücü B.Vanspor’un galibiyetinde yeri geldi sevindik mağlubiyetinde üzüldük. Yeri geldi şampiyonluğu konuştuk yorumladık. Yeri geldi. Playoof’u konuştuk yorumladık. Yeri geldi. Türkiye Ziraat Kupasında Grup’lara kalır mıyız diye konuştuk yorumladık. Şimdi gelinen bu süreçte takım ligde kalır mı? Kalmaz mı? Tartışması ve analizini yapıyoruz. Yanında olalım ki, çünkü bu maç hem Van için hem de B.Vanspor için çok önemli. Takımımızın durumu malumunuz. Geçmişte olduğu gibi bugün de Van halkı Vanspor’una sahip çıkacağına inanıyorum.

Rakibimiz Gölcükspor:

B.Vanspor teknik heyeti çok dikkat etmeli. Kadro seçimini de ona göre yapmalı bir yandan da futbolcuların stresli bir maç olacağı için biraz daha sakin ve soğukkanlı olmaları iyi hazırlanmalı ve üç puana motive etmelidir.

Yok,  pısırık, rölantide bir oyun başlangıcı ve rakibe karşı tahrik edici futbol ortaya koyarsa o zaman rakibin direnci artar ve işimiz bir o kadar zorlaşır. Umarım Gölcükspor maçında her şey B.Vanspor'un istediği gibi olur ve "kurtuluş savaşı"na devam edilmiş olur.

Yazarın Diğer Yazıları