Rıdvan Can

Başkenti fethettik

Rıdvan Can

Van Büyükşehir Belediyespor hafta sonu TRT Kurdi'den canlı yayınlanan maçta Başkent temsilcisi Altındağ Belediyespor'u 3 golle geçti. Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor bu güzel galibiyetle hem Başkenti fethetmiş oldu, hemde geçen hafta evinde yaşadığı puan kaybını telafi etti. Güzel futbolla bu galibiyeti bizlere yaşatan teknik heyeti, futbolcu kardeşlerimizi ve emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ediyoruz. Altındağ Belediyespor ve Van Büyükşehir Belediyespor geçen haftayı birer puanla kapatmış ve herkes tarafından sonucu merakla beklenen bir maçtı. Van Büyükşehir Belediyespor güzel futboluyla farklı kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Feyyaz Hoca'nın öğrencileri Altındağ Belediyespor deplasmanında tam bir deplasman takımı gibi oynadı. Maçın tamamında konsantre ve organizeydi. Mücadele ve kazanma hırsı galibiyeti getirdi.  Güney'in güzel golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren ve maça baskılı başlayan temsilcimiz Altındağ Belediyespor'u tamamen kendi yarı sahasına hapsetti. Çağrı Tekin'in mükemmel ara pasını Altındağ ağlarıyla buluşturan Güney Tutçuoğlu, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Bu gölün ardından baskısını iyice arttıran takımımız maçın son dakikasında Bilal Özhan'ın şık golüyle skoru 3-0 yaptı.

Evet, Başkent'te alınan bu güzel ve haklı galibiyetin getirmiş olduğu mutluluğu sevinci bir kenara bırakalım hafta sonu sahamızda oynayacağımız ikinci sırada bulunan Kızılcabölük maçına bakalım.

Rehavete kapılmadan içerde kaybetmeden deplasmanda alınacak her puan bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıracak. O yüzden önümüzde daha oynanmamış kritik maçlar var. Bizler devre arasına en az puan kaybıyla girmeliyiz. O sene bu sene diyorsak, kenetlenmeliyiz, bu birlikteliği ve kenetlenmeyi takım içerisinde görüyoruz. Takımda olan bu birliktelik ve dayanışmayı gelecek için en önemli güvence olarak görüyorum. Maçlar kazanılır veya kaybedilir, önemli olan inanç ve birlikteliği sağlıklı bir şekilde devam ettirmektir. Bu güzel tablonun gelecek haftalara yansımaması için hiçbir neden görmüyorum.

Galibiyetle kapattığımız bir haftayı daha geride bıraktık. Van Büyükşehir Belediyespor'u yine zorlu bir maç bekliyor. Hafta sonu ağırlayacağımız Kızılcabölük son haftaların çıkış yapan takımı, zorlu bir maç olacak. Taraftarımızın desteği ile bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmalıyız. Şampiyonluk yolunda ilerleyeceksek iç saha maçlarını mutlaka galibiyetle sonuçlandırmalıyız. Temsilcimize Kızılcabölük karşısında başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları