Rıdvan Can

ALTIN DEĞER KAYBEDİYOR

Rıdvan Can

Ligin ikinci yarısından bu yana aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyoruz. Ne zaman umutlansak, ne zaman havaya girsek Vanspor aldığı kötü bir sonuçla hayallerimizi yıkmayı başarıyor.

Evimizde hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet yaşadık. Kazansaydık play-off hattında çok önemli bir avantaja sahip olacaktık. Ama olmadı. Kötü olduğumuzu öncelikle kabul edelim. Etimesgut bizden bir tık daha iyiydi ve hatalarımızı iyi değerlendirerek,  ummadıkları galibiyetle 3 puanı alıp, gittiler. 

KÖTÜYDÜK...

Etimesgut maçı öncesi her şey çok iyiydi. Futbol oynamaya elverişli bir hava, müthiş tribün desteği kısaca her şey Vanspor lehineydi. Ligin belki de en rahat maçlarından birine ev sahipliği yapacağımızı düşünüyorduk. Rakip orta sıralarda ligin en rahat takımlarından Etimesgut'tu.

Play-off mücadelesi veren rakiplerimizin birçoğu deplasmana çıkarken, biz saha ve seyirci avantajıyla maça 1-0 önde başladık. Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda maalesef Vanspor haricinde her şey bizim istediğimiz gibi muhteşemdi.

Etimesgut karşısında farklı galibiyet beklerken, inanılmaz kötü bir futbol ortaya koyan ve rakibine boyun eğerek sahadan mağlubiyetle ayrılan Vanspor, taraftarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Maçın geneline bakarsak gününde olmayan çok kötü bir Vanspor vardı.

BU OYUNLA PLAY-OFF ZOR…

Kendimizi kandırmayalım bu oyunla play-off çok zor…

Haftalardır kötü giden fakat puan toplayan bir Vanspor vardı. Bu mağlubiyet sürpriz olmadı. Etimesgut karşısında sahada ne yaptığı bilmeyen bir futbolcu topluluğu vardı. Bunu herkes gibi yönetimde, hocada gördü.

ALTIN DEĞER KAYBEDİYOR...

"ALTIN"’ın her hafta değer kaybettiğini ve düşüşte olduğunu taraftar geçte olsa farkına vardı. Bu haklı isyanını hep bir ağızdan istifa sesleriyle duyurdular.  Altın demişken, yanlış anlaşılmasın teknik direktör Erhan Altın'dan söz ediyoruz.

Özellikle son haftalarda peş peşe yaşanan puan kayıplarının başında o geliyor. Gerek sahaya sürdüğü 11, gerekse oyuncu değişikliği ve gerekse oyuna müdahaleleriyle beklentilerin altında kaldı. Etimesgut mağlubiyetinin de baş mimarı maalesef hocadır.

Erhan hocanın kesinlikle iyi niyetinden şüphem yok. İnsanlığına ve hocalığına saygım var ama hocalık heyecanını yitirmiş maalesef...!

"PLAY-OFF KADERİMİZİ BELİRLEYECEK 5 MAÇ"

Ligin sonuna geldik.

5 maç kaldı, 3’ü evde, 2’si deplasmanda…

Play-off biletini almak istiyorsak, hafta sonu saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Somaspor’u yenip play-off umutlarımızı yeniden yeşertmekten başka çaremiz yok!

Etimesgut maçını geride bıraktık. Soma maçı bizim açımızdan çok önemli ve ciddi bir rakip. Bu maçı kazanmaktan başka bir düşünce olmamalı. Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz Vanspor'a Soma karşısında başarılar diliyorum...

VANSPOR VANLI FUTBOLCULARI GEÇEMEDİ

Etimesgut forması giyen Vanlı futbolcuların performansı maça damgasını vurdu özellikle genç İsmail Güner ve Medeni Bingöl 90 dakika başarılı bir oyun ortaya koyarken, sonradan oyuna dahil olan bir diğer Vanlı futbolcu Maksut Taşkıran ise sahada süre aldığı dakika boyunca iyi mücadele etti.

Vanlı futbolcuların galibiyette önemli rol oynadıklarını söyleyebiliriz.

Bizlerde Vanlı kardeşlerimize yürekten başarılar diliyoruz.

Yorumlar 1
Toner 04 Nisan 2022 18:06

En kolayı başarısızlıkta, hocayı suçlamak, ülkemizde maalesef bu yüzden en çok takımlarda antrenör değişiklikleri görüyoruz, dikkat edin bu sorunları yaşayan takımlar dikiş tutmuyor, o yüzden hoca ve futbolcular desteklenmeli, bu takım ilk beşe girecek ve birinci lige çıkacak

Yazarın Diğer Yazıları