Kinyas Kartal

Fahri Bölücülere…

Kinyas Kartal

Sosyal medyadaki yazıları okuyorum da.. Ne kadar da başarılı olmuş hainler.. Nasıl da istedikleri gibi ortadan ikiye bölmüşler memleketi.. En eğitimlisinden en eğitimsizine kadar başlamış insanlar her telden Kürt'lere saydırmaya.. "Defolun" diyen mi ararsın, küfreden mi ararsın.. 44 şehidimiz var..

Onlar ne kadar sizin şehidinizse o kadar da bizim şehidimiz!

Şehitlerin dördü Şanlıurfalı.. Biri hemşerim Vanlı! Çok mu meraklısınız duymaya, söyleyeyim: evlerinde ki ağıtlar Kürtçe! Ama gözyaşları aynı! Evlerin kapılarında aynı bayrak asılı! Bu ülkede binlerce Kürt vatandaş askeriyle polisiyle aynı yolda kucak kucağa şehit oluyor! Her gün sizinle aynı iş yerine gidip sabahtan akşama çalışıyor! Doktor oluyor, hemşire oluyor, öğretmen oluyor! Seninle aynı camiye gidip seninle aynı safta namaz kılıyor! Ben Kürdüm! Ve sizin gibi üç beş faşist istedi diye bu memleketin geleceğini sizin gibilere bırakıp gitmeye hiç niyetim yok! Son nefesime kadar anamın babamın duasıyla bu memleket için hayırlı bir insan başarılı bir doktor olmaya çalışacağım! Sizin gibi faşistlerin PKK dan bölücülük açısından hiç bir farkınız yok! Siz kimin vatanından kimi kovuyorsunuz? Bu vatan, bayrağından şehidine kadar ne kadar seninse o kadar da benim!

Sen batıda doğdun diye ne benden üstün ne de benden daha kıymetlisin! Ben de Kürt olduğum için terörist değilim! Bunu anlamadığın müddetçe sadece bölücü emellere ve fikirlere hizmet edersin! Maşa olmaktan bir adım öteye de gidemezsin!

Yazarın Diğer Yazıları