İdris Ortakaya

Yönetenler var… Bir de yönetilenler…

İdris Ortakaya

Osmanlı İmparatorluğu'nun çöküşünden sonra hem bölgemiz hem de ülkemiz yönetilenler tarafında yer aldı. Ceddimiz altıyüz yıl Cihanı adil bir şekilde yönetti. Son yüzyıl da Dünyayı ve bölgemizi yöneten emperyalist güçler sömürü düzenlerini en acımasız ve en alçak bir anlayış içinde devam ettirdiler.

 

Cumhuriyetin kuruluşundan sonra, ülkemizin ayaklarına prangalar İngilizler tarafından takıldı. 50 yıl İngilizlerin hegemonyasında yönetildik.1952 yılından sonra da Amerikalıların kucağına oturtulduk. Bağımsız ülke görünümünde olduk. Ancak hiç bir dönemde bağımsız bir ülke olamadık.

 

On beş yıldan bu güne kadar bağımsız bir ülke olmanın çabası içindeyiz.

 

Karşımıza dikildiler.

 

"Siz kimsiniz?" dediler.

 

 "Bizim iznimiz olmadan nefes bile alamazsınız. Haddinizi bilin!" dediler.

 

Her şeye rağmen, biz yine de doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam ettik.

 

Maduro'nun yaşadıklarının on katını bize yaşattılar. Yine de vazgeçmedik. Biz bir defa kafaya koyduk. Tam Bağımsız Türkiye'yi oluşturacağız. Bağımsızlık oku Erdoğan tarafından atıldı. Ok yaydan çıktı. Geri dönüşü mümkün değil. Çünkü 15 Temmuz'da milyonlarca Erdoğan var oldu, var olmaya da devam ediyor.

 

Bu arada şunu asla unutmayalım! İslam ülkelerinin başındaki İslam düşmanı alçakların varlığı mazlum ülkelere zulmetme görevi ile yükümlüdürler.

 

Bu gün Yemen'e yapılan zulmü kafirler bile yapmaz.

 

Ancak ABD'nin uşağı olan Suudi yöneticileri ile BAE'liklerinin başında bulunan alçaklar ancak bunu yapar.

 

Hatırlayın! ABD'nin şımarık çocuğu İsrail'in Filistinlilere yaptıklarını..

 

50 yıllık proje aralıksız sürdürülmekte, insanlar katledilirken, insanlık göz ardı edilmektedir.

 

Kudüs İsrail'in başkenti yapılırken seslerini çıkarmayanlar Mescid-i Aksa'nın kapısına kilit vurulurken de yine sessiz sedasız…

 

Değerli okurlarım, İsrail terör Devletinin ve ABD yönetiminin alçak girişimleri tüm Türk halkını içten yaralamıştır. İçimiz kan ağlıyor.

 

Bir şeyler yapamadığımız için kahroluyoruz.

 

Ancak umudumuzu hep canlı tutuyoruz.

 

Allah büyüktür.

 

Sırası geldiğinde bu alçaklara öyle bir ders verilecek ki orta doğudan def olup gidecekler.

 

Bu gün okurlarımdan birisi, değerli kardeşim Bülent Dağdelen bana mesaj atmış bu konuyu işlememi istemiş… Ben de elimden geldiğince bu kardeşimin isteğine cevap vermeye çalışıyorum. Umarım kardeşimin duygularına tercüman olmuşumdur.

 

Bu azgın terör Devleti mutlaka belasını bulacaktır.

 

Allah Türk ordusunun gücüne güç katsın.

 

Ülkemizin sınırlarını saran ABD'yi yöneten alçakların uşakları olan PKK'lı hainleri kazdıkları hendeklere gömelim ki sıra İsrail'e gelsin.

 

ABD'nin ve İsrail'in büyük İsrail projesi Türkiye engeline takılmıştır.

 

Bu engeli hiç bir şartla aşamayacaklardır.

 

Allah'ın izniyle bundan böyle bölgemizin ve mazlum ülkelerin koruyucu ve kollayıcıları biz olacağız.

 

Kafirlerin tüm oyunları bozulacak. Bölgenin oyun kurucusu olacağız. Bizim bilgimiz dışında hiç bir güç bölgemizde taş taş üstüne koyamayacak.

 

İçimizdeki ihanet şebekelerine gelince!

 

Onlar ağa babalarının talimatlarına uygun hareket etmektedirler.

 

Bu şer şebekesinin tek bir amacı var.

 

Erdoğan gitsin.

 

Ülkeyi ABD mi işgal eder, İsrail mi işgal eder. Avrupa'mı işgal eder. Kim işgal ederse etsin. Yeter ki Erdoğan gitsin.

 

Bende diyorum ki, "alçak hainler, Erdoğan hem bu ülkenin lideridir, hem de Dünya lideridir. Şunu o kuş beyninize sokun. Erdoğan yalnız değil. Milyonlarca Erdoğan var, bu ülkede… Bu ülke bizim ülkemizdir. Bundan böyle bu ülkeyi biz dilediğimiz gibi yöneteceğiz. Sizin uşaklık ettiğiniz emperyalistlerin istekleri olamayacak. Kendinizi yırtsanız da Erdoğan ve taraftarları topunuzu sandığa gömecek. Yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı galip gelecek… Çünkü Erdoğan'ın yapacağı çok işi var. O işleri bitirmeden başkanlığı da kimseye bırakmayacak. Allah sağlık verirse inşallah öncelikle adaletsiz ve anti demokratik olan Birleşmiş Milletler teşkilatını adil bir hale getirecek. Mazlumlara zulmeden zalimlerin korkulu rüyası olacak.".

 

Allah yar ve yardımcısı olsun.

 

Alçak ABD'lileri ve maşası olan PKK'lıları bölgemizden kovduğumuzda siyasi şer şebekesinin de hasretleri gözlerinde kalacaktır inşallah.

 

Saygılarımla…   

Yazarın Diğer Yazıları