İdris Ortakaya

Haddini bilmeyenlere hadleri bildirilmelidir

İdris Ortakaya

Bölgemizi cehenneme çeviren emperyalistlerin istemlerini kabul etmediğimiz için her yönden baskı altına alınmış durumdayız. Vız gelir tırıst gider. Ülkemiz güvenliğini tehdit eden her unsuru yok edebilecek güç ve kuvvetteyiz. Şükürler olsun.

Suriye'de oluşan bir çok terör örgütünün faaliyetleri alabildiğince ülkemizi rahatsız etmiş ve ülke güvenliğimizi tehdit edebilecek konuma ulaşmıştır. Bir çok şehit vermiş olmamıza rağmen uzun süre ABD’nin başkanlığında 36 ülkeden oluşan koalisyon gücünün eylemlerini sabırla bekledik. Bunlardan bize bir hayır gelmeyeceğini anladık. Bıçak kemiğe dayanınca da "Fırat kalkanı " operasyonunu başlatarak terör örgütlerini sınırlarımızdan kovduk. Beş bin kilometre kare bir alanı güvenlik bölgesi olarak planladık ve  yarısına yakın bir bölümünde hakim durumdayız. Bu eylem için hiç kimseden icazet almadık. İzin de almadık. ABD, PKK ve PYD ye rağmen çok başarılı bir askeri  hareketi başarmış olduk. Bundan sonra sözde müttefikimiz olan ve terör örgütü ile işbirliği yapan alçak ABD düşünsün.

Irak'ta bulunan askeri varlığımıza karşı çıkan Irak Başbakanı ABD’nin tetikçiliğine soyunmuştur. Ülkesine sahip olamayan en önemli şehirleri DEAŞ tarafından işgal edilen bu tetikçi sözde Başbakan ülkemizi tehdit etmektedir. Bu tehdidine karşı Cumhurbaşkanımız çok sert bir açıklama yaparak haddini bildirdi. Bu had bildirmesinden dolayı onur duymaktayız. Ancak aynı tepkiyi ABD denen alçak devlete karşı da vermelidir. ABD başkan adayı Clinton'un terör örgütünü, müttefiki ve NATO ortağı olan ülkemize karşı tercih etmesi bardağı taşıran son damla olduğunu düşünüyorum.

Bu alçak Devlet bize karşı savaş açmış ve bize düşmanlık eden bir ülkedir. Biz halen bunlarla olan ilişkilerimizde sağlıklı bir sonuç bekliyoruz. Gecikmeden bu alçaklarla olan tüm ilişkilerimizi askıya almak zorundayız. Sevgili Cumhurbaşkanım, hemen hemen her konuşmanda ABD yi eleştiriyorsun. Ancak biz bu eleştirilerden tatmin olmuyoruz. "Bismillah ya Allah" diyip Irak Başbakan'ına haddini bildirdiğin gibi ABD ye de haddini bildirmeni heyecanla beklemekteyiz. Allah yardımcımız olsun.Saygılarımla.

Yazarın Diğer Yazıları