İdris Ortakaya

CHP'de akıl tutulması

İdris Ortakaya

CHP’yi ne durumlara düşürdüler. Adam babasının şirketi gibi parti yönetiyor. Başkalarını diktatörlükle suçlayan Kılıçtaroğlu kandi partisinde diktanın kralını yapıyor. Etrafına toplamış olduğu gürüh da onun ağzının içine bakıyor. Bu genel başkan ve bu yönetim CHP için bir utanç tablosudur.

Adana’da yapılan miting de başkanlık sisteminin engellenmesi hedefleniyordu. Ancak FETÖ’ye olan borcunu ödeme planı ön sıralarda yer aldı. Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan, Mehmet Altan ve benzeri FETÖ’cü ihanetçilerin savunması mitingine dönüştü. Kılıçtaroğlunun birileri tarafından dizayn edilerek CHP’nin genel başkanlığına getirilmiş olduğunu bilmeyen yok. Ancak bu adamın bu kadar pervasız ve akıl almaz bir şekilde FETÖ mitanlığını kimse tahmin edemezdi. FETÖ’nun yokluğunu aratmamaktadır. FETÖ’nun bir numaralı savunucusu pozisyonundadır. FETÖ ve PKK biribirinden ayrı düşünülmeyen iki kardeş kuruluşlardır. Kılıçtaroğlu ve ekibi her iki terör örgütünün avukatı ve koruyucusudurlar. CHP gibi bir siyasi partiyi ülke düşmanlarına peşkeş çeken bu gürühtan mutlaka hesap sorulacaktır. Bu hesabı eminim ki öncelikle gerçek CHP’liler soracaktır.

Adana mitingindeki olumsuzluktan çok rahatsız olan ve çok üzülen bir CHP li arkadaşımın Facebookta yayınladığı bir mesajını aynen aktarıyorum.

"AKIL TUTULMASI YAŞAYAN CHP YÖNETİMİ NE YAPMAK İSTİYOR. ANLAYANLAR ANLATSIN. ANLAMAYANLAR BELKİ ANLARLAR. TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN İNSANLARI, PARTİLİ YOLDAŞLARIMIZI BU KIŞTA KIYAMETTE ADANAYA TOPLAYACAKSIN, “TÜRKİYE’Yİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ”, ÖZÜR MÜ DİLEYECEK BEKLENTİSİ İÇİNDE İKEN ÖZRÜNDEN DAHA BÜYÜK KABAHAT İŞLİYORSUN. ÖMÜRLERİNİ, KALEMLERİNİ, NEFESLERİNİ PARTİME KARŞI KULLANAN, EMPERYALİZMİN KİRALIK UŞAKLARINI, NAZLI ILICAK, AHMET ALTAN, MEHMET ALTANLARA NEDEN SAHİP ÇIKIYORSUN. YAZIKLAR OLSUN. SEN KİME HİZMET EDİYORSUN. BAKIN KONFÜÇYUS NE DEMİŞ… TAM DA SANA GÖRE : "Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil." SEYFETTİN ÇELİK.

Gerçek CHP’liler bu yapılanların farkındadırlar. Bu ülkemiz açısından önemli bir gelişmedir. Celal Kılıçtaroğlu, ağabeyi olan Kemal Kılıçtaroğlunu uyarıyor. Bu ihanetçileri partiden temizle diye eylem yaparak yaşanan ihaneti Türkiye kamuoyu ile paylaşıyor. FETÖ’cuların temizlenmesi yerine Celal Kılıçtaroğlu partiden ihraç edilmek üzere disiplin kuruluna sevk ediliyor.

Değerli kardeşim Seyfettin Çelik, bu yürekli çıkışından dolayı seni tebrik ederim. Doğruyu her platformda savunmak adam olmanın koşuludur. Senin gibi düşünüp de düşüncelerini açıklamadan çekinen yüz binlerin olduğuna inanıyorum. İnşallah senin bu attığın kıvılcım giderek büyür ve CHP’yi bu olumsuz unsurlardan kurtarmanın vesilesi olur.

FETÖ denen bu alçak örgüt ülkemizi tam anlamı ile işgal etmenin her türlü yolunu denediler. Ancak karşılarında MİLLİ İRADEYİ buldular.  Bizler diyoruz ki; bu ülke hepimizin. Ülkemizi sahiplenmek hepimizin ortak görevidir. Hangi siyasi partide olursak olalım mesele Vatansa hep birlikte partileri teferruat olarak görmeliyiz.

Ülkemizdeki tüm siyasi partiler bizim partilerimizdir. Bu partilerin yönetimine yeterli, yetenekli, kişilikli, ülkesini seven, bilinçli ve becerikli insanları getirebilirsek, hem o siyasi parti kazanır hem de ülkemize kalite gelir.

Bu anlamda her siyasi partinin üyelerine çok büyük sorumluluk düşmektedir. Bir çok yazımda, normal şartlarda Kılıçtaroğlu’nun CHP’ye ilçe başkanı dahi olabilecek ne yetenekte ne de kalitede olduğunu okuyucularıma anlatmaya çalıştım. Ne yazık ki CHP gibi ülkeyi kuran büyük bir siyasi partinin genel başkanı tüm uyarılarımıza ragmen Kılıçdaroğlu olmuştur. Bu ihanetçilerden CHP üyelerinin hesap sormasını bekliyoruz.

Saygılarımla…

Yazarın Diğer Yazıları