Rıdvan Can

Gururla 82 yaşındayız

Rıdvan Can

Sevgili okurlar ve değerli takipçilerimiz Vansesi Gazetemizin 81'nci yılını gururla geride bırakmanın mutluluğunu yaşarken, 82'inci yılını ise gururla karşılıyoruz. Geride bıraktığımız yıllarda Van halkına hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Evet, Vansesi Gazetesi 82 benim ise 28. Yılım. Dile kolay 1992 yılında gazete dağıtıcısı olarak başladığım Vansesi Gazetesinde el dizgisi, kurşun harflerle, büyük zorluklarla gazeteyi çıkararak okurlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık.

 

1937 yılında kurulan Vansesi Gazetesinin 82'nci yılını gururla ve heyecanla kutluyoruz.

 

Kurulduğu 1937 yılından bugüne kadar ortaya koyduğumuz ilkeli ve seviyeli tavrımızla geride bıraktığımız 81 yılda Vansesi Gazetesi ilin sorunları ve sporu başta olmak üzere kısacası Van'a dair tüm güncel gelişmeleri anında siz değerli Van halkıyla paylaştı. Vansesi Gazetemizin bugünlere gelmesinde büyük gayretleri ve emekleri olan İmtiyaz Sahibi Merhum Remzi Perihan ile başlayan oğlu Erdal Perihan ile devam eden Gazetemiz yayın hayatında objektif ve tarafsız haberciliği her zaman ön planda tutmuş ve yerel alanda ise tüm haberleri sayfalarında yayınlayarak halkın ilgisini toplamayı başarmıştır. Bu vesileyle 82'nci yıl Van'a ve Van halkına hayırlı olsun.

 

BÜYÜKŞEHİR YARIN SEZONA MERHABA DİYOR

Geçen sezon Play-Off şampiyonu olarak TFF 2'nci Lig'e yükselen temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor uzun bir tatil döneminin ardından taraftarıyla buluşuyor. Temsilcimiz 2019-2020 futbol sezonunun ilk çalışmasına yarın Şahabettin Özarslaner tesislerinde teknik direktör Hasan Erkin Şimşir yönetiminde başlıyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan ve kadrosunu adeta yıldız futbolcularla güçlendiren temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor bir şeklide rakiplerine gözdağı verdi. Yapılan transferleri konuşmaya gerek yok. Lig tecrübeleri olan, geldikleri takımlarda şampiyonluklar yaşamış, performanslarıyla takımlarına katkı sunmuş futbolcular. Yeni sezonda aynı performansı Van Büyükşehir Belediyespor formasıyla da başarılı bir sezon geçirmelerini umuyorum. Bu vesile ile yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum.  

Yazarın Diğer Yazıları