Azmi İlvan

Teşekkürler VANSESİ....

Azmi İlvan

Bugün 80. Yılını kutlayan ve  kuruluşundan bu yana çizgisinden bir şey kaybetmeyen ilkeli duruşu ile Vanımızın sesi olan , 1937 yılında yayın hayatına başlayan Yurt Gazetesi ve şimdiki adıyla Vansesi Gazetemiz'e 80'ninci  yılında başarılarının devamını  dilerken, Van'a verdiği hizmetler için de ayrıca çok teşekkürler ederim.

Bu vesile ile merhum Sayın İlyas KİTAPÇI ve Sayın Remzi PERİHAN amcalarıma Allahtan rahmetler dilerim. Işıklarda uyusunlar, Mekanları Cennet olsun.  Aydınlığa giden yolda birer nefer oldukları için değerli büyüklerime minnettarım.

Değerli dostum Erdal PERİHAN'a, onlardan aldığı bayrağı hep gönder de dalgalandırdığı için de ayrıca teşekkür ederim.

Başta Sayın Yazı İşleri Müdürümüz İkram Kali ve tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Bir gazetenin ayakta durması meşekkatli bir iştir, zorluklarını içinde yaşayanlar bilir, Tarafsız olmak zorunluluğu vardır, doğru haberleri okuyucularına ulaştırmak için ince eleyip sık dokumak zorundadır.

Van'ın nabzını tutan Vansesi  ilimizin sorunlarını, gelişmesini, kalkınmasını ele alan, özel haberleri,   farklı konularda yazan usta yazarları,  ilgi çekici röportajları, Van kültürünü önemseyen günlük bulmaca köşesi,  sporun bütün dallarına yer verdiği  güncel, spor haberleri ve spor sayfası, sağlık, ilan ve taziye ve vefat köşesi, kent rehberi, dini bilgilerin yer aldığı yazılarla okuyucularına okunabilir bilgi ve haber dolu bir gazete sunmaktadır.

Fedakâr ve güzide Vansesi ailesinin bir ferdi olmaktan hep onur ve gurur duydum. Vansesi'ni bir okul olarak görüyorum, eksiklerimiz hatalarımız olacaktır elbet, değerli İkram Kali ve diğer yazar ve çizer arkadaşlarımızdan ders niteliğinde öğütler alarak kendimi yetiştirmek  ve siz değerli okurlarımızın olumlu ve olumsuz eleştirileri de benim için tecrübe niteliğindedir.

Yararlı bir gazete okurlarıyla ayakta durmaktadır.  80 yıl kesintisiz yayın hayatına devam eden  nadir gazetelerden biri olarak Vansesi gazetesine nice 80'ninci  yıllara diyerek yolunun AYDINLIK olmasını dilerim.

Aydınlığın feneri olan gazetemizin 80'ninci yıldönümünde, değerli okurlarımıza ve Vansesi ailesine TEŞEKKÜR Ederim.

Aze...

Yazarın Diğer Yazıları