Azmi İlvan

İnsanlığın bittiği an...!

Azmi İlvan

Kocaeli / Darıca ilçesinde yaşı neredeyse 70'in üstü. Bir ayağı çukurda ama zihniyeti çürük bir yaratıktan bahsetmek isterim.

Şu tabirimi bağışlayın lütfen ''Yurdum İnsanı.! '' Bir sapık, zavallı bir Köpeğe Tecavüz ederken yakalanmış.

Videoyu binlerce kişi izlemiştir sanırım. İzlerken ne düşündüklerini tahmin edebiliyorum çünkü bende aynı duygular ile nefretle izlemek zorunda kaldım. Bu ne ilk ne de son olay olacaktır.

Yurdum İnsanlarından birkaç örnek vereyim konu açılmışken.

Son yıllar da bu Tecavüz olaylarını sık sık duyar olduk. Vakıf da Çocuk yetiştirme yurdun da v.s.  erkek çocuklarına tecavüzler edilmiş ve basında duyurulmuştur.

Bu tecavüzcü şahıslar hakkında  Hukuki yaptırımlar uygulanmamaktadır.  Uygulansa bile hafifletici (Tahrik) sebep bahanesi göz önüne almaları ve Mahkeme salonunda Kravat taktı diye iyi halden ya tahliye ediliyorlar. Veya   bir kaç ay yatıp tahliye edilip  toplum içine salınıyorlar.

Yani; Ceza mı,  Ödül mü siz karar verin.

Daha dün Kadıköyde kendi halinde yürüyen Lise öğrencisi bir kızımıza yumruk atıp arkasına bile bakmadan  yürüyüp giden şahıs yakalanıyor ifadesi alınıp serbest bırakılıyor. Kamuoyunun tepkisi nedeniyle tekrar yakalanıp tutuklanıyor.

Demek ki Kamuoyu olmazsa Adalet Dağıtılmayacak...!.

Sırf düşüncesi yüzünden tutuklanıp aylarca mahkeme olmadan içeri atılan insanların, bu sapıklar kadar değeri yok  Hukuki açıdan.

Öyle bir hale getirdiler ki, Hayvan haklarını savunacak olsak,   bir hayvanı bir insanla  eş değer tutuyorsun suçlaması ile başımıza iş açarmıyız kaygısını yaşar olduk.

Belirteyim Peşinen;

Evet, ağalar beyler, ben şahsım  tüm canlıları  insanlar  ile  eş değer tutuyorum. Yaradana olan  inancım bunu diyor.

Hani, Hukuk Devletiydik, Hani Adalet dağıtıp  Kalkınacaktık?  Bumudur Adalet ve Kalkınma.

Dünyamız mı kirlendi yoksa belli bir inancın insanları mı vahşileşti.  Evlilik yaşını buluğ çağı diye 9 yaşa indiren zihniyet mi yaratıyor bu Vahşilikleri.

Vicdanı değerleri bir tarafa koyup,  İnancın olumsuzluklarını benimsemekle daha iyi insan olduklarını mı ispatlıyorlar. Anlayan beri gelsin.

Yukarıda bahsettiğim Vahşilikleri yaşatanların sayısı her gün artıyor. Her gün bir sapıklık haberi duymaktan İnsanlığımızdan Utanır olduk.

Nedir bu Cinsel Doyumsuzluğunuzun  sebebi?

Çevre Baskısı mı?

Kadın Erkek eşitliğine karşı  olma düşüncesi  mi?

Bir Erkeğe Dört Kadın Helaldir mantığı mı?

Kadın Erkeğin elinin Kiridir Felsefesi mi?

Nedir yahu derdiniz?

İnsanca yaşamayı  niye beceremiyorsunuz.  İnsani duygulardan bu kadar mı uzaklaştınız. Karşı cinse bu kininizi  anlamadığım gibi diğer Canlılara olan kininizi de anlayamıyorum.

Namus Kavramını bacak arasından öte düşünmeyenlerin, Tecavüz ederken Namussuzlar kervanına  katıldığını   düşünemeyecek kadar Cahil misiniz.

Köpeğe Tecavüz eden aşağılık sapığın bu sözleri  aslında tüm soruların cevabını veriyor.

"Bir Cahillik Ettim"

Başka söze de gerek yok sanırım…

Aze...

Yazarın Diğer Yazıları