Rıdvan Can

VANSPOR'U YOĞUN BİR MAÇ TRAFİĞİ BEKLİYOR

Rıdvan Can

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor'u Bodrumspor maçıyla başlayacak zorlu ve yoğun bir maç trafiği bekliyor.

Ligde her takım sahaya puan yada puanlar için çıkıyor.  Şampiyonluk, play-off ve ligde kalma mücadelesi kıyasıya devam edecek ve bu zorlu lig maratonunda hiç bir takımın puan kaybına tahammülü yok.

Temsilcimiz Vanspor açısından önemli ve bir o kadar da zorlu bir maç trafiği var.

"18 günde 6 maç"

Teknik direktör Serhat Gülpınar yönetiminde çıktığı son iki lig maçını kazanan Vanspor 18 günde 5'i lig 1'i kupa olmak üzere peş peşe 6 zorlu maça çıkacak. 

'Maç programı şöyle"

28 Ekim Çarşamba günü (Yarın) Bodrumspor ile sahasında başlayacak bu zorlu süreç 31 Ekim Cumartesi günü Kırşehir deplasmanıyla devam edecek.  Kasım ayının ilk haftasında ise 3-4-5 Kasım tarihlerinde kupada Sivas Belediyespor, 11 Kasım Çarşamba günü ligde Başkent temsilcisi Mamak FK"yı konuk edecek. 14 Kasım Çarşamba günü ise İstanbul'da Pendikspor'a konuk olacak Vanspor 18 günde 5’i lig 1’i kupa olmak üzere altı maça çıkacak.

"Vanspor'un puan kaybına tahammülü yok"

Tarsus, Kırklareli ve Pazarspor maçlarında yaşanan puan kayıplarıyla şampiyonluk yolunda lideri 4 puan geriden takıp ediyor.

Şampiyonluk parolası ile kurulan ligin pahalı takımlarından biri olan Vanspor'un bu saatten sonra puan kaybına tahammülü yok. Pazarspor hezimetinin ardından hoca değişikliğine giderek, son iki maçını zorlanarak da olsa kazanan Kırmızı-Siyahlılar Sakarya ve Karacabey galibiyetlerinin anlam kazanması niçin Bodrumspor maçının önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Hedefi olan hiç bir takımın puan kaybına tahammülü yok.

"Vanspor'a gönülden başarılar diliyorum"

Ligin 7'nci haftasını yarın oynanacak maçlarla geride bırakacağız. Grupta dengeler her hafta değişebiliyor her takım her takımdan puan veya puanlar alabiliyor.

Devre arasına kadar zirve yarışından kopmamak adına özellikle iç sahada puan kaybetmemeli. Futbol adına henüz yüzde 60'larda performans sergileyen temsilcimizin Bodrumspor maçı ve diğer maçlarda hem oyun hemde skor anlamında taraftarına rahat galibiyetlerin sevincini yaşatmalı her ne kadar Sakarya ve Karacabey galibiyetlerinin altın değerinde olduğunu söylesekte maalesef zor galibiyetler olduğunu  unutmayalım. Sakaryaspor ve Karacabey maçlarını unutup seri galibiyetlerin devamı için yarın sahamızda oynayacağımız Bodrumspor karşısında temsilcimiz Vanspor'a gönülden başarılar diliyorum.

Yazarın Diğer Yazıları