Rıdvan Can

VANSPOR'A DESTEK ZAMANI

Rıdvan Can

Yine, yeniden bir sezona daha "Vira Bismillah" demeye sayılı günler kaldı.

Bizler Van'ın 85 yıllık en köklü ve Türkiye’nin 4. büyük gazetesi Vansesi Gazetesi ailesi olarak her zaman spora ve sporculara verdiğimiz desteklerimizle yeni sezonda temsilcimiz Vanspor'a yürekten başarılar dileriz.

"Lig 27 Ağustos'ta başlıyor"

Yeni sezon dileklerimiz belli.

Fair play çerçevesinde kazasız belasız sakatlıktan uzak tüm takımlar için hayırlı bir sezon olmasını diliyoruz.

Yeni sezona teknik direktör Zeki Yılmaz’la devam eden kırmızı-siyahlılar geçen sezon kadrosunda bulunan birçok futbolcu ile yollarını ayırırken, iç transferde anlaştığı oyuncularıyla yeniden yola devam kararı aldı. Dış transferde önemli oyuncuları renklerine katan Vanspor altyapıdan da şuana kadar 4 oyuncuyu A takımına aldı. Yeni sezon hazırlıklarının ilk 15 gününü kendi tesislerinde gerçekleştiren ve ikinci etap kamp çalışmaları için 13 Ağustos’tan beri Ankara Kızılcahamam'da çalışmalarına devam eden Vanspor Kızılcahamam kampını Çarşamba günü tamamlayarak Van'a dönecek. 28 Ağustos Pazar günü sahasında Pazarspor’u konuk edecek olan Vanspor, sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

"BAŞKAN VE YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM"

Sezon öncesine dönersek, 2022-2023 Futbol sezonu öncesinde her yıl yaşanan yönetim krizi maalesef bu sezon başında da kendini gösterdi. Yapılan ilk kongrede aday çıkmazken yapılan ikinci kongrede iş insanı Feyat Kıyak ve arkadaşları Vanspor'u sahiplenerek, yola çıktılar. Öncelikle Kulüp Başkanı Feyat Kıyak ve yönetimine uzun lig maratonunda başarılar diliyorum.

"VANSPOR'UN DESTEĞE İHTİYACI VAR"

Yeni sezonda Van'ı 2'nci Lig’de temsil edecek temsilcimiz Vanspor'a ligde başarılı olup performansının artması açısından destek verilmelidir. Sahipsiz kaldı denilen Vanspor'u sahiplenen ve Vanspor için önemli destek ziyaretleri gerçekleştiren Kulüp başkanı Feyat Kıyak ve yönetiminin yanında olunmalı ve destek verilmeli diye düşünüyorum.

Bunun için burada en önemli görev iş insanlarımız, STK temsilcilerimiz, il ve ilçe belediyelerimiz kurum ve kuruluşlara düşüyor. Vanspor, Van'ın adını taşıyan markadır. O yüzden öncelik Vanspor olmalı diyorum. Vanspor şehrin birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde yansıtan sembollerden biridir. Şehrin ortak paydası ve gençlerin umududur. Hepimizin tek amacı ve derdi Vanspor'u layık olduğu yerde görmek değilimdir?

Yıllardır Vanspor'un içinde olan derdiyle dertlenen biri olarak, Van'da ve Van dışında yaşayan iş adamlarımıza buradan açık çağrıda bulunarak, Vanspor'un 2022-2023 futbol sezonunda oynayacağı tüm resmi müsabakalarda giyeceği formaların göğüs, sırt ve şort bölümlerinde yer alacak reklamları ve tribünlerde bulunan reklam alanlarına firmalarının reklamlarını vererek, Vanspor’a destek olmalarını bekliyoruz. Unutulmamalıdır ki, bu zorlu yolda en önemli güç sizin vereceğiniz destektir….!

Yeni başarılara birlikte yürüyelim.. 

Güzel futbol, iyi mücadele, bol gol, izleyeceğimiz bir sezon olur inşallah.

Bekleyip göreceğiz…

Centilmenlik ön planda olsun...

Bu yüzden takıma destek, yönetimin yanında olmak şart… 

Kalın sağlıcakla...

Yazarın Diğer Yazıları