Rıdvan Can

VANSPOR PLAY-OFF'A TUTUNDU

Rıdvan Can

Play-off mücadelesi veren temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor adına son haftalarda işler pek iyi gitmiyordu. Ligde bir türlü istikrarı yakalayamayan, üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla motivasyonu düşen, Etimesgut mağlubiyetiyle sarsılan bir Vanspor vardı.

İşte Somaspor galibiyeti tam zamanında geldi. Haftalar sonunda aldığımız bu kritik galibiyetle ilk altı şansımızı da bir şekilde devam ettirdik.

Tebrikler takım...

"GALİBİYETİ SAVUNMAYA BORÇLUYUZ"

Savunmamızın üstün oyunu ile galibiyetle kapattığımız zorlu bir 90 dakikayı geride bıraktık. Galibiyette savunmamızın büyük payı olduğunu unutmayalım.

Somaspor gerçekten iyi bir takım, genç, koşan mücadele eden zor bir rakipti iyi mücadele ettiler. Böyle bir rakip karşısında galip gelmek kolay değildi.  Bu galibiyet play-off umudumuzu yeniden yeşertti. Bizim açımızdan, gerçekten zor bir maçtı.  Temsilcimiz maçın genelinde çok iyi olmasada, diğer maçlara göre kötüde değildi.

Önemli olan üç puandı.  Şimdi ligin sonuna geldik,  önümüzde 4 kritik maç var. Önceliğimiz Ankaraspor maçı. Mutlak kazanılması gereken bir 90 dakika bizi bekliyor. Kalan maçların zorluk derecesini göz önünde bulundurarak, savunmadaki dikkatimiz dağıtmaz, gereksiz geri pasları bırakır, hatalı pas sayısını azaltır ve hücumda özellikle son vuruşlarda stres yapmaz, geriye yaslanma hastalığımızdan vazgeçersek, inanıyorum ki, son maça kadar play-off'un içinde yer alırız.

"REHAVETE KAPILMAYALIM"

Soma galibiyetinin anlam kazanması için galibiyetten başka bir düşüncemiz olmamalı. Kesinlikle rehavete kapılmamalıyız. İyi konsantre olursak, başkentten üç puanla döneceğimizi düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Başkent Ankara deplasmanında teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime yürekten başarılar diliyorum...

Yazarın Diğer Yazıları