Rıdvan Can

VANSPOR BİLDİĞİMİZ GİBİ

Rıdvan Can

TÜRKİYE'NİN BAŞI SAĞOLSUN

Türkiye'yi yasa boğan Bartın Amasra’daki maden ocağında meydana gelen patlamada vefat eden işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza cenabı Allah’tan acil şifalar dileriz. Türkiye'nin başı sağolsun!!

Etimesgut maçının zor olacağı belliydi. Haftalar sonra alınacak 3 puan Vanspor'da umutların yeşermesi açısından önemliydi. Haftalardır galibiyet yüzü görmeyen Vanspor'un Etimesgut karşısında sahadan galibiyetle ayrılacağımızı bekliyordum.

Maça her iki takımda kontrollü başladı. İlk yarı Uğurcan ile çok önemli bir gol pozisyonumuz vardı değerlendiremedik. İlk yarı iki takımın orta saha mücadelesiyle golsüz sona erdi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte Etimesgut'un gelen golüyle 1-0 geriye düştük. Beraberlik gölü geciktikçe taraftarda sabırlar taştı tezahüratlar başladı. Maçın 90 dakikalık bölümünün uzatma dakikalarında Allah'tan sonradan oyuna giren Yaser'in 90+4'te kritik golü geldi de bir puanı kurtardık.

Beraberlik gölünün ardından son dakikada gelişen Etimesgut atağında şans bizden yanaydı. Ceza alanımız içerisine gönderilen topa rakip oyuncu dokunamadı. Yoksa maçı son dakika şok golüyle kaybedebilirdik. Burada şans yüzümüze güldü diyelim.

Bu maçın önemi Vanspor açısından son derece önemliydi. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanamayan kırmızı-siyahlılar maalesef rakibine puan kaptırdı.

Umarım bu maçın ardından başta yönetim olmak üzere teknik heyet gerekli dersleri çıkarmıştır. Saha ve seyirci avantajını kullanamadığımız bir maçtan daha hayal kırıklığıyla haftayı kapattık.

Etimesgut beraberliğiyle yaşanan puan kaybıyla birlikte galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Vanspor taraftarını üzmeye devam ediyor.

 Maçın bitiş düdüğüyle birlikte bazı taraftarların futbolculara tepkisi maçın önüne geçti.

"VANSPOR'UN TARAFTARINA ÇİRKİN TEZAHÜRAT YAKIŞMAZ"

Gelelim maç sonuna;

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Vanspor'a tepki gösteren taraftarın isyanına tamam ama çirkin tezahüratları doğru bulmadığımızı buradan belirtmek isterim. Unutulmamalı ki, futbolcuların da aileleri var. Her hafta aileri tribünde maç izliyor. Her türlü eleştiri tepki olabilir fakat tepkimizde biraz daha sakin ve sabırlı olmalıyız..

"BAŞARILAR DİLİYORUM"

Etimesgut maçı her maç gibi geride kaldı. Hafta içi kupada Elazığ Karakoçan ligde ise hafta sonu deplasmanda Kastamonu maçları var. Peş peşe oynayacağımız iki müsabaka bizi bekliyor. Etimesgut maçını unutup Elazığ ve Kastamonu maçlarına konsantre olmalıyız. Bu duygu düşüncelerle peş peşe oynayacağımız iki maçta da temsilcimize başarılar diliyorum.

Kalın sağlıcakla

Yazarın Diğer Yazıları