Rıdvan Can

DOĞU DERBİSİ VANSPOR'UN...

Rıdvan Can

Temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor doğu derbisi Diyarbekirspor deplasmanında aldığı anlamlı galibiyetle Play-off hedefine sımsıkı sarılmış oldu. 9 haftalık lig periyodunda yenilgi yüzü görmeyen Kırmızı Siyahlıların Play-Off yarışından kopmaması, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibi karşısında mutlak kazanması gereken bir maçtan üç puanla ayrılması başarıdır.

"RAKİPLER KAYBETTİ BİZ KAZANDIK"

Play-off mücadelesi veren Sivas, Çorum, Bayburt ve Bodrum'un puan kaybettiği, zirve mücadelesi veren Sakaryaspor ve 1461 Trabzonspor'un ise kazandıkları bir haftada bizim puan kaybı lüksümüz yoktu.

Bu anlamda Diyarbakır deplasmanından 3 puanla dönmemiz muhteşem oldu. 

Peş peşe 4 puan bıraktığımız Sivas ve Bayburt maçları gerek takım üzerinde gerekse taraftar üzerinde büyük üzüntü yaratmıştı. Krtik haftalara girdiğimiz bu zamanda gelen Diyarbekirspor galibiyetinin genel anlamda yaşanan bu olumsuz havayı dağıttığını Sarıyer maçı öncesi yeniden takımın özgüvenini yükselttiğini düşünüyorum..

Maçı izleme imkanımız olmadığı için bu maçla ilgili detaylara girmeyeceğim. 

"BAŞARILAR DİLİYORUM" 

Play-Off’taki yerimizi sağlamlaştırmak, ilk 2 ile arayı kapatmak, alttan gelen takımlarla puan farkını açmak için İstanbul'da kazanmak zorunda olduğumuz zor bir 90 dakika bizi bekliyor. İstanbul'da taraftar potansiyelimiz var. Bu taraftarımızın tribün desteği ile Sarıyer'den üç puanla döneceğimizi düşünüyorum. Diyarbekirspor'a karşı aldığımız galibiyetin anlam kazanması için Sarıyer galibiyetiyle de taçlandıralım. Bu duygu ve düşüncelerle temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor'a Sarıyer karşısında başarılar diliyorum...

Yazarın Diğer Yazıları