Yaşar Müncester CHP'den aday adaylık başvurusunda bulundu

Uzun yıllar Antalya'da siyaset yapan, Antalya Vanlılar Dernek Başkanı iş insanı Murat Yaşar Müncester, milletvekilliği seçimleri için Antalya'dan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Özlem Tekin Alkan

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimler için partilerde milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Van kültürünü tanıtmak, sosyal dayanışmayı sağlamak, Van'a gönül veren, Van dostlarının birlik beraberliğine katkı sunmak amacıyla uzun yıllar Antalya’da çalışmalar yapan, 32 yıldır Antalya’da yaşayan ve elini taşın altına koyarak kentin sorunlarına sahip çıkan, çözüm önerileri sunan Antalya Vanlılar Dernek Başkanı Murat Yaşar Müncester, CHP Antalya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Milletvekili Aday Adayı Müncester, “Emek en yüce değerdir. Ülkemizi güzelleştirmek,daha yaşanılır hale getirmek için,umutsuzluğun içinden umut doğurmak için ömrümüzü feda ettiğimiz Cumhuriyet Halk Partimize 28. Dönem Milletvekilliği için başvuru yapmış bulunmaktayım. Gelişen Antalya, Büyüyen Türkiye için hayırlı olsun” dedi.

Bakmadan Geçme