Yakamoz Koro ve Sanat Evi'nden Cumhuriyet konseri

Ankara'da faaliyet yürüten Yakamoz Koro ve Sanat Evi, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı nedeniyle konser verecek.

Yakamoz Koro ve Sanat Evi'nden Cumhuriyet konseri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet’in 100. yılı ülkemizin dört bir yanında coşkuyla kutlanacak. Şef Bülent Taşpınar yönetiminde Cumhuriyet konseri hazırlıklarını sürdüren Yakamoz Koro ve Sanat Evi, 28 Ekim Cumartesi günü 14.00-14.45 saatleri arasında Ankara Çankaya’da bulunan Lozan Park Birlik Mahallesi, Kahire caddesinde sahne alacak. Coşkulu geçmesi beklenin konsere tüm vatandaşlar davet edildi.

Yakamoz Koro ve Sanat Evi'nden Cumhuriyet konseri

Yakamoz Koro ve Sanat Evi’nden yapılan açıklamada, “Ankara Kızılay Meşrutiyet caddesinde faaliyetlerini yürüten Yakamoz Koro ve Sanat Evi’nin kurucusu olan, aynı zamanda TSK’dan emekli bando şefi Bülent Taşpınar tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılını marşlarla kutlamak amacıyla kuruldu. Kendi çalıştırdığı TSM, THM, Pop ve Rock müzik koroları, şef Hasan Eylen TSM koroları, ÇYDD derneği Ankara şubesinden bağışçı ve öğrencilerin katılımıyla, her yaştan insanların (15-80) bir araya geldiği, tamamen amatör ve gönüllü olan bu koro oluşturuldu. Yaklaşık bir aydır her Pazar toplanıp marşlar eşliğinde çalışarak bu coşkulu konsere hazırlandılar. Cumhuriyet demek Kahramanlık, coşku, marş demektir. Bu büyük coşkuyu beraberce marşlar söyleyerek kutlayalım. Sizde bayrağınızı alıp gelin Cumhuriyetimizin 100. yılını hep birlikte kutlamayım” ifadelerine yer verdiler. HABER: BURHAN ERGİN

Yakamoz Koro ve Sanat Evi'nden Cumhuriyet konseri

Yorumlar 1
Şaziye Kaplan 29 Ekim 2023 12:19

Ben de koronun içindeydim. En gençleri de bendim sanırım. Böyle bir etkinliğe katıldığım için mutluyum. Nice 100 yıllar bizimle olsun.

Bakmadan Geçme