VEDAŞ'TAN GAZETEMİZE ZİYARET

Van Gölü Elektrik Dağıtım Şirketi (VEDAŞ) Bölge Müdürü Emrullah Okuducu, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Burhan Ergin

VEDAŞ Bölge Müdürü Emrullah Okuducu, beraberindeki Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Yönetmeni Ercan Kısacık ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Çimen Koç ile birlikte ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek, gazetemizin imtiyaz sahibi Erdal Perihan ve yazı işleri müdürü İkram Kali ile görüştü. 

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum”

VEDAŞ Bölge Müdürü Emrullah Okuducu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilimizin 83 yıllık Vansesi Gazetesi’ni ziyaret ettik. İlkeli habercilik ve yayıncılık anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basınımız, demokrasi kültürümüzün gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır. Mesai mefhumu gözetmeksizin, zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımıza özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme