Vaski Çalışanlarına Liderlik Ve Motivasyon Semineri

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü çalışanlarına yönelik 'Liderlik ve Motivasyon' semineri düzenlendi.

VASKİ İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen seminer, Van Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Seminere konuşmacı olarak katılan Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feyzi Uluğ; karar tiplerinden, karar sürecinin aşamalarından, karar sürecine katılma ve zaman yönetiminden söz ederek, yöneticinin ana işinin ve onun varlık nedeninin sorunları çözmek olduğunu vurguladı. Uluğ, kurumsal anlamda liderlik, çalışanları etkileme, harekete geçirme, güç ve yeteneğini anlatır vurgusunu yaparak, en önemli sorunlar, kurum çalışanlarının motive edilmesi ile kurum amaç ve hedeflerinin başarılmasına ilişkindir. Yönetim sihirli bir değnek değildir, reçeteye dayanmaz. O nedenle çalışanları güdülemek için kullanılan araç ve yöntemler farklılık gösterir. Bu da bizi ister istemez yönetimde liderlik konusuna götürür” şeklinde konuştu.
Seminer; soru cevap bölümüyle sona erdi.
İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Sevil Ersan Altunli ise, kurum içi profesyonel bir liderlik, motivasyon ve anlayışın yerleşmesi amacıyla bu semineri düzenlediklerini belirtti.

Bakmadan Geçme