VANTED'DEN İFTAR YEMEĞİ

Van Teknik Elemanlar Derneği (VANTED), kamu kurumlarında hizmet veren teknik elemanları ve ailelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.
Bir lokantada düzenlenen iftar yemeği sonrasında konuşan VANTED Başkanı Sinan Üzümcü, iftar yemeğine 350 teknik elemanının katıldığını söyledi. Amaçlarının teknik elemanlarını bir araya getirip kaynaşmalarını sağlamak olduğunu belirten Üzümcü, “2012 yılında kurulan derneğimizin ikinci iftar yemeğidir. Bizim böyle organizasyonlara ihtiyacımız var. İldeki teknik elemanların hem kendi menfaatleri hem bizim menfaatimiz hem de en önemlisi Van’ın menfaati için bu tür etkinliklerin yapılması gerekiyor” dedi.
VANTED Başkan Yardımcısı M. Ziya Eken ise, katılımcılara dernek hakkında genel bilgiler sundu. İki yıl önce kurulan derneğin kısa sürede güzel organizasyonlara imza attığını ifade eden Eker, “En iyi yatırım, insana olan yatırımdır. Derneğimiz değişik etkinliklerle faaliyetlerine devam etmektedir. En önemli etkinliklerimizden birini bir otelde gerçekleştirdiğimiz ‘Depremle yaşamak’ adlı seminerdi. Derneğimiz bu tür etkinliklerine devam edecektir” şeklinde konuştu.
İftar yemeğinde bir araya gelen teknik elemanlar ise, böyle bir organizasyonun her anlamda faydalı olduğunu belirterek, VANTED’e teşekkür ettiler.


Bakmadan Geçme