VANSPOR'DAN 2 TRANSFER

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor Cenk Kaplan ve Nuri Tekliksiz ile anlaştı.

Hacı Yılmaz

 

İkinci yarı hazırlıkları kapsamında Salı günü (yarın) Antalya'da toplanacak olan Vanspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, stoper mevkiinde oynayan Cenk Kaplan ve Nuri Tekliksiz ile anlaştıklarını açıkladı.

 

Takımın Salı günü (yarın) Antalya'da toplanacağını belirten Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, 3 transfer daha yapmayı planladıklarını belirtti. Sağ bek, 10 numara ve kaleci pozisyonları için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Yenitürk, 10 numara için 2 isimle görüştüklerini ve anlaşma noktasına geldiklerini ifade etti.

 

Öte yandan Vanspor'un Antalya kampına alt yapıdan seçilen futbolcularda katılacak.

CENK KAPLAN KİMDİR?

Stoper mevkiinde oynayan Cenk Kaplan ise daha önce Bayrampaşa, Bandırmaspor, Kocaeli Birlik, Ankaragücü, Osmanlıspor, Buğsaşspor, Sakaryaspor, Kastamonu 1966 ve Samsunspor'da oynadı.

NURİ TERLİKSİZ KİMDİR?

2012 yılında da Vanspor'da forma giyen tecrübeli stoper Nuri Terliksiz, Ceyhanspor, Adanaspor, Yıdırım Bosna, Belediye Bingöl, Yeni İskenderun, K. Maraş Belediye, Payas Belediye, Gölbaşıspor, Manisaspor, Şanlıurfaspor ve son olarak Samsunspor'da forma giydi.

Bakmadan Geçme