Vanspor'da tek hedef galibiyet

Temsilcimiz Vanspor Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, üç puan için Tekirdağ'a gitti.

Rıdvan Can

Ligin 3'ncü haftasında sahasında Diyarbekirspor'u 3-1 yenerek taraftarına galibiyet sevinci yaşatan temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor deplasmanda Ergene Velimeşespor'la karşılaşacağı maçta galip gelerek üç puan almayı hedefliyor.

Kırmızı Siyahlıların tecrübeli teknik direktörü Saffet İşler ve ekibi hafta boyu çalışmalarını aralıksız sürdürerek Pazar günü karşılaşacağı Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor maçının provasını yaptı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda yapılan antrenmana tüm futbolcular eksiksiz katıldı. Takımda cezalı ve sakat futbolcu bulunmazken, teknik direktör Saffet İşler, öncülüğünde gerçekleştirilen çalışma ısınma ve gruplar halinde 5-2 top kapma mücadelesiyle başlayarak, çift kale maçıyla devam etti. Futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlenen antrenmanda tek düşüncelerinin galibiyet olduğu belirtildi.

Çift kalede futbolcuların mücadele hırsı teknik heyeti sevindirdi. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman frikik ve kaleye şut çalışması ile sona erdi.

Bakmadan Geçme