VANSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

Silahtaroğlu Vanspor Pazar günü deplasmanda ligin güçlü takımlarından Afjet Afyonspor'la karşı karşıya gelecek.

Rıdvan Can

2’nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor, Van Atatürk Şehir Stadyumunda teknik direktör Saffet İşler öncülüğünde Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını yaptığı gece antrenmanla sürdürdü. Afyonspor maçı öncesi son çalışmaya tam kadro tüm futbolcular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 kısa alan pas çalışması ve çift kale maçla sona erdi. Takımda cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Afjet Afyon maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Silahtaroğlu Vanspor teknik direktörü Saffet İşler, ligin ilk haftasında Adıyaman 1954spor karşısında alınan galibiyetin çok güzel ve anlamlı olduğunu belirterek, “Bu galibiyeti bizlere yaşatan futbolcu kardeşlerime ve bizleri ilk maçta yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Lige Adıyaman galibiyetiyle iyi bir başlangıç yaptık. Adıyaman maçı geride kaldı. Hafta sonu deplasmanda ligin iddialı ve güçlü takımlarından Afjet Afyonspor ile yine zorlu bir 90 dakikaya çıkacağız. Hafta boyunca çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük takımda moraller iyi tüm oyuncularım ve biz teknik heyet sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Van'a ve Van halkına yakışır fair-play çerçevesinde mücadelemizi ortaya koyacağız. Rakip kim olursa olsun bizler sahaya her zaman kazanmak için çıkıyoruz. Afyon maçıda bu maçlardan biri ve kazanmak istiyoruz" dedi.

Afjet Afyonspor ile Silahtaroğlu Vanspor arasında oynanacak zorlu maç Pazar günü saat 19.00’da Afyon Stadyumunda oynanacak.

Bakmadan Geçme