VANSPOR'DA HEDEF 3 PUAN

Ligin 8. haftasında deplasmanda puanı bulunmayan Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak olan Silahtaroğlu Vanspor galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Burhan Ergin

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor Pazar günü Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlikle, 17 puanla 3. Sırada bulunan Silahtaroğlu Vanspor galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Ligin zayıf takımlarından Kahramanmaraşspor’un ise ligde henüz puanı bulunmuyor.

Pazar günü saat 14:00’da Adana Ceyhan İlçe Stadında oynanacak karşılaşmayı; Efe Tanrıverdi, Mustafa Tosun, Mehmet Dura ve Gürel Uzuner hakem dörtlüsü yönetecek. Karşılaşma TRT Kurdi’de naklen yayınlanacak.

GRUPTAKİ DİĞER KARŞILAŞMALAR

Grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda lider Sivas Belediyespor sahasında dördüncü sırada yer alan Bodrumspor’u konuk ederken, ikinci sırada bulunan Hekimoğlu Trabzonspor deplasmanda yedinci sırada yer alan Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Beşinci sırada bulunan Ankaraspor deplasmanda Turgutluspor ile karşılaşırken, altıncı sırada bulunan Bayburt Özel İdarespor evinde Çorumspor’u ağırlayacak.

Etimesgut Belediyespor sahasında Sarıyerspor’u konuk ederken, Ergene Velimeşespor, İnegölspor ile karşılaşacak. Serik Belediyespor sahasında Somaspor’u ağırlarken, Afjet Afyonspor evinde Adıyamanspor’u konuk edecek. Diyarbekirspor, Niğde Anadoluspor ile karşılaşacak.

Bakmadan Geçme