• Haberler
  • Spor
  • Vanspor'un 3-0 kazanmaktan başka şansı yok

Vanspor'un 3-0 kazanmaktan başka şansı yok

TFF 2. Lig Beyaz Grupta play-off yarı final ilk maçında deplasmanda 1461 Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Vanspor, turu geçebilmesi için Pazartesi günü oynanacak rövanş maçını 3-0 kazanmaktan başka şansı yok.

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grupta play-off yarı final ilk tur maçları oynandı. Vanspor deplasmanda 1461 Trabzonspor’a 2-0 mağlup olurken, Alagöz Holding Iğdırspor sahasında Kastamonuspor’u 2-1 mağlup etti. Rövanş maçları 27 Mayıs Pazartesi günü saat 15:30’da oynanacak.

İlk maçta yaşanan hayal kırıklığının ardından, Vansporlu futbolcular ve teknik ekip, rövanş maçı için hazırlıklara başladı.

Vanspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt, ilk maçta aldıkları mağlubiyetin ardından futbolcularına maça konsantre olmaları gerektiğini belirterek, "İlk maçta beklediğimiz sonucu alamadık, ancak bu durum bizi yıldırmayacak. Oyuncularıma güveniyorum ve Pazartesi günü kendi evimizde oynayacağımız rövanş maçında turu geçecek bir skor elde ederek üst tura çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Vanspor'un tecrübeli kaptanı Muhammed Gönülaçar da takım arkadaşlarını motive ederek, "Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımızın desteğiyle sahada ayak basmadık yer bırakmayarak her şeyimizi, varımızı, yoğumuzu sahaya yansıtıp galip gelip turu geçmek istiyoruz. İlk maçta yaşadığımız hüsranı telafi etmek için kararlıyız" şeklinde konuştu.

Vanspor taraftarları da rövanş maçında takımlarının yanında olup doksan dakika boyunca desteklerini esirgemeyip on ikinci adam olarak tribünlerdeki yerlerini alacaklarını belirterek, "Takımımıza inanıyor, güveniyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Onların bize ihtiyacı var, biz de onların arkalarındayız. Turu geçecek skoru elde ederek üst tura çıkacaklarına inanıyor güveniyoruz" açıklamasında bulundular.
Pazartesi günü oynanacak rövanş maçında Vanspor, 1461 Trabzonspor karşısında ilk maçtaki 2-0'lık mağlubiyeti telafi etmek için tüm gücüyle mücadele edecek. Takımın deneyimli oyuncuları, teknik ekip ve taraftarın desteğiyle turu geçecek skorla galibiyet alarak play-off yarı finaline yükselmeyi hedefliyor.
Vanspor, rakibine göre daha fazla tecrübeye sahip olması ve taraftar desteğini arkasına alması nedeniyle rövanş maçında avantajlı konumda görünüyor. Ancak 1461 Trabzonspor'un da maça kazanma arzusuyla çıkacağı ve mücadelenin çok çekişmeli geçeceği öngörülüyor.

Vanspor, rövanş maçını kazanarak play-off finaline yükselmesi halinde, karşılaşacağı rakip Kastamonuspor- Alagöz Holding Iğdırspor eşleşmesinin galibi olacak. Vanspor, finali kazanması halinde 1. Lige yükselecek.

Yorumlar 1
Yazık ettiniz 23 Mayıs 2024 17:49

SAÇMA SAPAN OYUNLA MI 3-0 KAZANACAK? TOP KAYIPLARIYLA, PAS HATALARIYLA, DAĞINIK OYUNLA, TEKNİK VE HIRSTAN UZAK OYUNLA, İSABETSİZ ŞUTLARLA, KALİTESİZ OYUNLA, 90 DAKİKA KOŞMAYAN BİR TAKIMLA MI 3-0 KAZANACAK. VAN SPOR İÇİN SADECE BİR ŞANS VAR. 1461 TRABZON SPOR MAÇA ÇIKMAYIP 3-0 HÜKMEN MAĞLUP SAYILIRSA BU İŞ BELKİ OLUR. AMA VAN SPOR BIRAKIN 3-0 GALİP GELMEYİ, 2 TANE DAHA YEMESE İYİ. ALLAH AŞKINIZA MAÇLARINIZI, ÖZELLİKLE BU SON MAÇINIZI İZLEYİN. YAHU ARKADAŞ İKİ GOLÜ DE BASİT TOP KAPTIRMA HATASIYLA YEDİNİZ. BU TAKIM MI ŞAMPİYON OLACAK?

Bakmadan Geçme