Vanspor, tur için sahada

TFF 2. Lig Play-off yarı final ilk tur maçında deplasmanda 1461 Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Vanspor, yarın rövanş maçında turu geçecek galibiyeti arayacak. Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt turu getirecek skoru elde etmek için sahaya çıkacaklarını belirtti. 

TFF 2. Lig play-off yarı final rövanş karşılaşmaları yarın saat 15:30’da oynanacak. Beyaz Grupta yer alan Vanspor, 1461 Trabzonspor’u konuk ederken, Kırmızı Grupta yer alan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü deplasmanda GMG Kastamonuspor’la karşılaşacak.

Play-off yarı final ilk tur maçında Vanspor deplasmanda 1461 Trabzonspor’a 2-0 mağlup olurken, Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü sahasında Kastamonuspor’u 2-1 mağlup etti. 

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Miraç Acer, Harun Kavaklıdere, Muhammed Ali Doğan, Ahmet Ülük, Işık Kaan Arslan, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar, Ahmet Eren ve Burak Kavlak onbiriyle çıkması bekleniyor.

1461 Trabzonspor, Sait Karafırtınalar teknik sorumluluğunda sahaya; Ömer Kahveci, Abdurrahman Emir Alagöz, Tunahan Ergül, Atabey Çiçek, İlhan Depe, Hakan Yeşil, Erkam Kömür, Taha Can Velioğlu, Ali Han Tunçer, Tarık Tekdal ve Bahadır Erol onbiriyle çıkması bekleniyor.

“KAZANMAK İÇİN SAHADA OLACAĞIZ” 

Vanspor ilk maçta aldığı mağlubiyeti unutup, yarın kendi sahasında oynayacağı rövanş karşılaşmasında turu geçebilecekleri skoru elde etmeyi hedefliyor. Vanspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt, "İlk maçta aldığımız mağlubiyet bizi hayal kırıklığına uğrattı. Ancak yarın kendi sahamızda oynayacağız ve taraftarımızın desteğiyle turu geçebilecek galibiyeti elde etmek istiyoruz. Oyuncularımız son derece motive ve kazanmak için sahaya çıkacaklar" dedi.

Bozkurt, rakiplerinin güçlü bir takım olduğunun farkında olduklarını ancak kendi güçlerine inandıklarını vurgulayarak, "1461 Trabzonspor, ligin güçlü takımlarından biri. Ancak biz de kendi gücümüze inanıyor ve yarın sahadan istediğimiz skoru elde ederek ayrılmak istiyoruz. Oyuncularımız son derece istekli ve hevesli. Sahada ayak basmadık yen bırakmayacak, terimizi son damlasını dökerek mücadele edeceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Vanspor'un yarınki maça iddialı şekilde hazırlandığı belirtilirken, teknik ekip ve oyuncuların moralli olduğu gözlendi. Taraftarların da takımlarına büyük destek vermelerini istediler.

Rövanş maçında Vanspor'un hedefi, ilk maçtaki mağlubiyeti telafi edip, play-off final turuna yükselmek. Takım, rakibine karşı üstünlük kurmak ve skoru kendi lehine çevirmek için sahaya çıkacak.

Vansporlu futbolcular maçın öneminin farkında olduklarını ve camialarına tur galibiyeti yaşatmayı istediklerini belirtti. Teknik direktör Bozkurt, "Yarın sahada her türlü mücadeleyi vereceğiz. Taraftarımızın desteğiyle hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" açıklamasında bulundu.

Vanspor ile 1461 Trabzonspor arasındaki Play-off yarı final rövanş maçı yarın saat 15:30'da başlayacak. Maçın sonucunun merakla beklendiği belirtilirken, Vanspor'un turu geçecek sonucu elde etmek için sahaya çıkacağı öngörülüyor.

Bakmadan Geçme