Vanspor tesisleri yenilendi

Vanspor Kulübü yeni sezon öncesi tesislerini yenileyerek eksikleri giderdi.

Rıdvan Can

Vanspor, 2022-2023 sezonu öncesinde İskele'de bulunan Şahabettin Özarslaner Tesislerini yeniledi. Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, As Başkan Özcan Kara ve Medyadan sorumlu Eray Çelik, kulüp tesislerindeki tadilat yenileme çalışmalarını yakından takip ettiler.  Bir yandan transfer çalışmalarını diğer yandan Şahabettin Özarslaner Tesislerinde bakım onarım çalışmalarını sürdüren Kırmızı Siyahlı temsilcimiz sezonun başlamasına iki hafta kala tempoyu artırdı.

Kıyak: Vanspor'a yakışır bir tesis oluşturduk

Kulüp tesislerinde yapılan çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, ”Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetici arkadaşlarımızla birlikte tesislerimizde yapılması gereken bakım ve onarım işlerini başlattık. Amacımız ilimizin marka değeri Vanspor’umuza uzun yıllar hizmet edecek kulüp tesislerimizi Vanspor'a yakışır bir tesis haline getirmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda kulüp tesisimizin profesyonel lige ve futbolcu kardeşlerimize uygun şartlara haiz hale getirmek için azami gayret gösteriyoruz.  Takımımız Ankara Kızılcahamam kampında çalışmalarını güzel bir ortamda sürdürüyor. Bizlerde kulüp yöneticileri olarak, tesislerimizi bakıma aldık. Futbolcu odaları, lavabolar, duş, mutfak ve yemekhane oyun salonu, toplantı salonu, yönetici ve teknik heyet odalarının bakım ve onarımlarını yaparak, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize daha rahat ve sağlıklı bir ortam sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" dedi.

Kara: Takımımızı en güzel şekilde karşılamak istiyoruz

As Başkan Özcan Kara, Kızılcahamam kampı sonrası 20 Ağustos Cumartesi günü Van'da hazırlıklarına devam edeceklerini belirterek, “Yeni sezon öncesi kulüp tesislerimizde yaptığımız yenileme çalışmalarını bitirmek üzereyiz. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi en iyi şekilde karşılamak istiyoruz. Kulübümüzde birtakım çalışmalar yaparak sezon içinde sıkıntı yaşamamayı planlıyoruz. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor ve takımımızın bu sezon önemli başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme