VANSPOR TEKİRDAĞ'A ÜÇ PUAN İÇİN GİTTİ

Vanspor cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Tekirdağ Ergene Velimeşe maçı için Tekirdağ'a gitti.

Rıdvan Can

 

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor Ligin 6'ncı haftasında deplasmanda karşılaşacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul üzerinden Tekirdağ'a gitti.

 

Tekirdağ deplasmanından 3 puan alarak galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Kırmızı-Siyahlılar hafta boyunca teknik direktör Hasan Erkin Şimşir yönetiminde hazırlıklarını yaptı. Vanspor son çalışmasında bugün Van Atatürk Şehir Stadyumunda güçlendirme ve taktik çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapan Vanspor'da futbolcuların istekli ve hırslı çalışmaları dikkat çekti.

 

Ligin 5'nci haftasında Van Atatürk Şehir Stadyumunda taraftarın desteği ile Kahramanmaraşspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, "İyi bir takım oluşturduk. Lige de iyi başladık ve iyi devam ediyoruz. Cumartesi günü yine zorlu bir deplasman maçına çıkacağız. Ben inanıyorum ki, Ergene Velimeşe maçında takımımız yine elinden gelen mücadeleyi ortaya koyacak ve 3 puan için savaşacaktır" dedi.

 

Vanspor'un deplasmanda Ergene Velimeşe ile oynayacağı maç yarın (6 Ekim Cumartesi günü) saat 15.30'da başlayacak. Kırmızı-Sihaylılar Ergene Velimeşe maçı sonrası Çarşamba günü evinde Uşakspor'u ağırlayacak.

Bakmadan Geçme