Vanspor taraftarlarından o müdüre sitem

Karayolları 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Aslan'ın memleketinin takımı Giresunspor'a destek verirken Vanspor'un maçlarına gelmemesi ve Van'ın en eski kulüplerinden olan Yolspor'u kapatacağına yönelik duyumlar Vanspor taraftarları arasında gündem oldu.

1. Lig'de Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Girsunspor'un sosyal medyada  Van Karayolları 11. Bölge Müdürü  Hasan Ali Aslan'a desteklerinden dolayı  ilan ile teşekkür etmesi Vanspor taraftarları arasında günün konusu oldu.

Vanspor Org  sitesinde yer alan  payalaşımda şu ifadelere yer verildi: " 

Vanspor sahipsizlik ve ilgisizlikten kıvranırken, Van Karayolları 11. Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan’ın memleketi Giresun’a, spor anlamında destek olması dikkatlerden kaçmadı.

Giresun Piraziz’li olan Hasan Ali Arslan, Van’da Karayolları 11. Bölge Müdürü olarak görev yapmakta. Geçtiğimiz günlerde Van Karayolları’nın bünyesinde bulunan Yolspor’u ligde çekmeyi düşündüğünü birçok yerde deklare etmiş olduğu bilinmekte. Van’da Karayolları 11. Bölge Müdürü görevini yürüten Hasan Ali Aslan’ın memleketinin takımı Giresunspor’a maddi ve manevi destek olması kamuoyunun büyük ilgisini çekti

Giresunspor sayfasında 'Manevi desteğini takımımızdan hiç esirgemeyen Van Karayolları Müdürü Sayın Hasan Ali Aslan’a teşekkür ederiz” paylaşımı Vanspor taraftarlarının ilgisini çekmiştir. Elbette ki sayın Arslan çok haklı herkes kendi memleketine sahip çıkmalıdır. Sadece Van ve Vanlılar hariç..".

Van spor kamuoyu Van'da  amatör sporun köklü okulu ve kurumu, yüzlerce başarılı sporcu yetiştiren 1968'de kurulan Karayolları 11. Bölge Müdürülüğü  spor kulubü   Van Yolspor'un ligden çekilmesinin  Van'ın sporuna vurlacak büyük bir  darbe olacağı, bu konuda  milletvekilleri ve  idarecilerin  olası girişime  müsadde etmemesi gerektiği kaydedildi.  Dört yıl önce de   Van'ın köklü kulüplerinden 1983 yılında kurulan TEDAŞSPOR  kurum yöneticisinin aldığı keyfi kararla kapısına kilit vurlmuştu.  Talihsiz  karara Van'da  spor çevreleri ve dinamikler sesiz kalmıştı.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
kartal65 01 Mart 2021 13:55

madem öyle bir şey var van millet vekilleri neyi bekliyor hemen müdürü vandan göndersinler çokmu zor bunu yapmak

Bakmadan Geçme