VANSPOR STORE YENİ YERİNDE HİZMETTE

Vanspor ürünlerinin satılacağı Vanspor Store mağazası Cumhuriyet Caddesi Kent Park'ta hizmet vermeye başladı.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Vanspor Store Cumhuriyet Caddesi şehir parkı yanında hizmete açıldı. Açılışa Van Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Van TSO Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, As Başkan Özcan Kara, Vanspor Kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Açılışta konuşan Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, “Vanspor’da göreve başladığımız günden bu yana bizlerden desteklerini esirgemeyen Valimize, Van Emniyet Müdürümüze, Van YYÜ Rektörümüze, Van Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, ilçe belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Van için kıymetli olan Vanspor’umuza herkes destek vermelidir. Herkesi Vanspor’un yanında olmaya, sahip çıkmaya davet ediyorum. Rabbim birliğimizi daim etsin. İnşallah Vanspor’u hep birlikte layık olduğu yere getireceğiz” dedi.

Daha sonra konuşan İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Vanspor’un layık olduğu yere gelmesi için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Van YYÜ Rektörü Hamdullah Şevli, Vanspor’un Van’ın markası olduğunu belirterek, “Vanspor Van için çok önemlidir. Van’da yaşayan herkes Vanspor’a sahip çıkmalıdır. Vanspor hepimizin ortak noktasıdır. Her zaman elimizi taşın altına koyup Vanspor’un hak ettiği yere gelmesi için destek vereceğiz. Vanspor Store mağazamızın memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Vanspor’a destek vermeye devam edeceklerini belirterek mağazanın hayırlı olmasını diledi.

Van TSO Başkanı Adayı Zahir Kandaşoğlu ise “Vanspor Van’ındır. Herkes Vanspor’un yanında yer almalıdır. 7’den 70’e herkes destek vermelidir. Geçmişten bu yana Vanspor’a destek veriyoruz vermeye devam edeceğiz. Çünkü Van genç bir nüfusa sahip, gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz. Vanspor her yönüyle çok önemlidir. Hepimizin amasız, fakatsız destek vermesi gerekmektedir. Vanspor herkesin ortak paydasıdır. El ele vererek Vanspor’u hak ettiği yere getirelim. Vanspor üzerinden kimse isim yapmadan samimi bir şekilde desteklemelidir. Vanspor’un yönetimi şuan güzel bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Biz her zaman yönetimin yanındayız. Mağazanın hayırlılara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kurdele kesiminin ardından açılışa katılanlar mağazayı gezerek taraftara forma sözü verdi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme