VANSPOR, SERİK BELEDİYESPOR'U AĞIRLIYOR

Turgutluspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdüren Silahtaroğlu Vanspor bu hafta sahasında Serik Belediyespor'u konuk ediyor.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 7. hafta maçları 10 Ekim Pazar günü oynanacak. Pazar günü saat 14:30’da evinde Serik Belediyespor’u ağırlayacak olan Silahtaroğlu Vanspor, kazanmak için sahaya çıkacak. Silahtaroğlu Vanspor ligde 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlikle 3. sırada yer alırken, Serik Belediyespor ise 3 galibiyet, 3 mağlubiyetle 12. sırada bulunuyor.

Serik Belediyespor’u yenerek yoluna devam etmek isteyen Silahtaroğlu Vanspor’da maç hazırlıkları sürüyor. Kırmızı Siyahlı ekipte sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

GRUPTAKİ DİĞER KARŞILAŞMALAR

Grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda lider Sivas Belediyespor deplasmanda Çorumspor’a konuk olurken, ikinci sırada bulunan Hekimoğlu Trabzonspor evinde Ergene Velimeşespor’u ağırlayacak.

Ligde dördüncü sırada yer alan Bayburt Grup Özel İdarespor deplasmanda Sarıyerspor ile karşılaşırken, beşinci sırada bulunan Ankaraspor sahasında Sakaryaspor’u ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Serik Belediyespor’a 2-1 yenilerek liderliği Sivas Belediyespor’a kaptıran ve 6. sıraya gerileyen Bodrumspor bu hafta evinde henüz galibiyeti bulunmayan Kahramanmaraşspor’u konuk edecek.

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Adıyamanspor sahasında Etimesgut Belediyespor’u ağırlarken, Niğde Anadoluspor, Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. Somaspor sahasında Turgutluspor’u konuk ederken, İnegölspor, Diyarbekirspor ile karşılaşacak.

Bakmadan Geçme