VANSPOR SAHAYA İNİYOR

Vanspor Futbol Kulübü 2020-2021 sezonu hazırlıklarına Çarşamba günü Şahabettin Özarslaner tesislerinde start verecek.

Rıdvan Can

TFF 2'nci Lig'de mücadele edecek temsilcimiz Vanspor Futbol Kulübü uzun bir aradan sonra Salı günü Van'da toplanarak, sezonun ilk çalışmasını Çarşamba günü Şahabettin Özarslaner tesislerinde yapacak.

Van'da sezon hazırlıklarını yaklaşık bir hafta sürdürecek olan temsilcimiz Vanspor daha sonra ikinci etap kampına giderek, çalışmalarına yapacağı hazırlık maçları ile devam edecek.

TRANSFERLERE PEŞ PEŞE İMZA ATTIRILIYOR

Vanspor iç ve dış transfer çalışmalarına hızlı başladı. Dış transferde daha önce Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübünden tecrübeli kaleci Bekir Demircan'ı renklerine bağlayarak, kalesini sağlama alan temsilcimiz Kırmızı-siyahlılar ikinci dış transferini ise Nazilli Belediyespor'un tecrübeli 10 numarası Sedat Cengiz"i transfer etti.

İÇ TRANSFERDE 7 FUTBOLCU İMZA ATTI

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, iç transferde geçen sezon Vanspor forması giyen başarılı futbolculardan Osman Torun, Şerif Doğan, Sefa Küpeli, Burçak Özkanca, Yakup Demir, Barış Gök ve Vanlı futbolcu Oktay Aydın ile yeniden sözleşme imzaladı. Aldığımız bilgilere göre teknik heyet ise hafta sonuna kadar netlik kazanacak.

 

Bakmadan Geçme