Vanspor mağlubiyeti istifa getirdi

Ligin 25. haftasında sahasında Vanspor'a 2-1 mağlup olan Zonguldak Kömürspor'da teknik direktör Şenol Demir görevinden istifa etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Vanspor’a 2-1 mağlup olmasının ardından teknik direktör Şenol Demir istifa ettiğini açıkladı. Şenol Demir, Zonguldak Kömürspor’la çıktığı 21 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Zonguldakspor altyapısından yetişen Şenol Demir bu zamana kadar Devrek Belediyespor, Kozlu Belediyespor, Diyarbekirspor, Serik Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor’da görev aldı.

Ligde küme düşme hattında bulunan Zonguldak Kömürspor oynadığı 23 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik, 13 mağlubiyetle 15 puanla on yedinci sırada yer alırken, rakip fileleri 22 kez havalandırıp kalesinde 43 gol gördü.

Zonguldak Kömürspor, Ulusal Kulüp Lisansı şartlarını yerine getirememesi nedeniyle TFF tarafından 3 puanı silme cezası verilerek, 18 olan puanı 15’e düşürüldü.

“TAKIMIN ÖNÜNÜ AÇMAK ADINA İSTİFA ETMEYE KARAR VERDİM”

İstifa kararıyla ilgili açıklama yapan Şenol Demir, “Sezon başından buyana çok kısıtlı imkanlarla mücadele verdik. Buna rağmen elimden gelenin fazlasını yaptım. Bugün oynadığımız Vanspor maçında 90 dakika rakibe pozisyon vermedik, 1-0 da öne geçtik. Ancak uzatmalarda yediğimiz goller hak ettiğimiz galibiyeti engelledi. Devre arasında yaptığımız transferlerle bugün takımın daha iyi olacağını gördük. Ancak gerçekten çok yıprandım. Takımın önünü açmak adına istifa etmeye karar verdim. Herşeyin hayırlısı olsun” diye konuştu.

Zonguldak Kömürspor bir yandan yeni teknik direktör arayışlarına devam ederken diğer yandan 18 Şubat Pazar günü saat 14:00’da deplasmanda karşılaşacağı Yeni Mersin İdmanyurduspor maçı için hazırlıklara başladı.

KAYNAK: VANSESİ HABER EVREN DOĞRUER

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme