VANSPOR LİDERİ AĞIRLIYOR

TFF Misli.com 2'nci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor Çarşamba günü lider Eyüpspor'u konuk ediyor.


 2'nci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor ligin 18'inci haftasını 1922 Konyaspor galibiyetiyle kapatırken, lider Eyüpspor erteleme maçı dahil peş peşe Kırklarelispor ve GMG Kastamonuspor maçlarını galibiyetle kapattı.


GÜLPINAR; "KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ" 
Hafta içinde lider Eyüpspor'u konuk edecek olan temsilcimiz Vanspor bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Zirveyi yakından ilgilendiren kritik maç öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Şampiyonluk hedefi olan bir takımız mutlaka kazanmamız  gereken bir maç puan kaybına tahammülümüz yok."


"TAKIMDA MORALLER YERİNDE"
Eyüpspor maçının zevkli ve zorlu bir müsabaka olacağını belirten, Gülpınar, Ligin 18'nci haftasında Konya deplasmanında geriye düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadık kazanmamız gereken bir maçtı kazandık Konya galibiyeti takımda moral ve motivasyonumuzu üst düzeye çıkardı. Tek düşüncemiz Eyüpspor'u yenerek, puan farkını indirip ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak. Konya maçının ardından ara vermeden Eyüpspor maçının hazırlıklarına hafta boyunca yoğun bir şekilde devam ettik. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık."dedi. 18. haftanın sonunda lider Eyüpspor 44 puanla zirvede yer alırken, temsilcimiz Vanspor 37 puanla Eyüpspor'un 7 puan gerisinde     bulunuyor.

Bakmadan Geçme