Vanspor fırtınası esmeye devam ediyor

Rıdvan Can yazdı...

TFF 2. Ligde 7'nci hafta maçları oynandı. Serik Belediyespor galibiyetiyle kapattığımız haftada 17 puanla averajla ligin 3'ncü sırasındayız.

Ligin 7'nci haftasında grubun dişli takımlarından Serik Belediyespor'u 2-0'la geçerek, zirvede kalmaya devam ediyoruz.

Pazar günü güzel bir havada oynanan maçta her şey mükemmeldi.

Tribünleri dolduran taraftarların müthiş desteğini arkasına alarak, güzel bir futbol ortaya koyarak üç puanı taraftarına hediye eden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor çok önemli bir galibiyet alarak, zirve yarışında iddiasını devam ettiriyor. İki takımda bizlere seyir zevki güzel, bol pozisyonlu ve keyif veren bir maç izletti.

Başlıkta da belirttiğim gibi Vanspor fırtınası esmeye devam ediyor.

Bu güzel galibiyetin mimarlarından teknik direktör Saffet İşler başta olmak üzere, ekibi, futbolcu kardeşlerimi ve kulüp yönetimini kutluyorum.

İlk yarıya iki takımda iyi başladı. Karşılıklı pozisyonlar üreten iki takım da, bulduğu önemli gol pozisyonlarından yararlanamadı.

İlk yarısı golsüz geçen maçın ikinci yarısında Vanspor ilk yarıya nazaran biraz daha derli, toplu bir oyun ortaya koydu.

Maçın ilerleyen dakikalarında teknik direktör Saffet İşler, yerinde ve doğru iki oyuncu değişikliği ile sonuca gitti. Vanspor, Serik karşısında 90 dakika boyunca iyi mücadele etti. Vanspor, Hamza ve Güney'in golleriyle güçlü rakibini yenerek, kritik bir haftayı daha galibiyetle kapatarak, Kahramanmaraş maçına kilitlendi.

"REHAVETE KAPILMAYALIM"

Her yönüyle kusursuz bir futbol ve galibiyetin ardından her hafta biraz daha üstüne koyarak yoluna kayıpsız devam eden Vanspor, son yılların en iyi sezonunu yaşıyor dersek yeridir.

Ligin iddialı takımlarından Sakarya beraberliği ve Turgutlu galibiyetinin ardından bunu Serik galibiyetiyle de taçlandırarak, taraftarını gelecek adına umutlandıran Vanspor, kalan haftalarda kesinlikle rehavete kapılıp hata yapmamalı.

"ZORLU VİRAJA GİRDİK"

Hafta sonu ligin puansız takımı Kahramanmaraş deplasmanına gideceğiz ve hemen ardından ligin iddialı takımlarından Sivas Belediyespor'u konuk edeceğiz. Ligin bir diğer güçlü takımı olan Bayburt deplasmanı ardından Sarıyer geliyor. Bu dört maçla zorlu bir viraja girdik. Çok dikkatli ve kesinlikle yukarıda belirttiğim gibi rehavete kapılmadan maçlarımıza iyi hazırlanmalıyız. Bu maçlarda alınacak önemli puanlar var.

Aynı oyun ciddiyetini korur ve disiplinden kopmazsak, bu maçlarda da istediğimiz puanları alabiliriz.

Bu duygu düşüncelerimle temsilcimiz Vanspor'a Kahramanmaraş karşısında başarılar diliyorum.

Bakmadan Geçme