Vanspor deplasmanda Ergene Velimeşespor'u 2-1 mağlup etti Muhteşem Kobra 2-1

Ligin 4. haftasında Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor'a konuk olan Vanspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak fırtına estiren Vanspor, 10 puanla 3. sıraya yükseldi.

Rıdvan Can

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor, deplasmanda Ergene Velimeşespor’u 2-1 yenerek 3 puan aldı. Vanspor’un gollerini 11. dakikada Kubilay Akyüz, 55. dakikada ikinci yarı oyna giren Hamza Küçükköylü kaydederken, Ergene Velimeşespor’un golünü Oğuzhan Akgün kaydetti. Vanspor aldığı galibiyetle 10 puanla 3. sıraya yükseldi.

Vanspor Saffet İşler teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Mete Yıldız, Berat Çetinkaya, Barış Gök, Selim Kayacı, Mehmet Şirin Soydan, Fatih Somuncu, Emrah Tacir, Sedat Komi ve Kubilay Akyüz onbiriyle sahaya çıktı.

Ergene Velimeşespor ise Özgür Sağlam teknik sorumluluğunda sahaya; Ahmet Sabri Fener, Savaş Polat, Muhammet Mahmur Emir, Furkan Külekçi, Emrah Taysı, Fatih Cerlek, İbrahim Fatih Dilek, Eser Akbaş, Yakup Alkan, Gökay Iravul ve Oğuzhan Akgün onbiriyle çıktı.

Tekirdağ Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda saat 16:00’da başlayan karşılaşmayı; Hamit Basık, Mahmut Gülle, Necmi Demir ve Erhan Kaya hakem dörtlüsü yönetti.

Ergene Velimeşespor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Silahtaroğlu Vanspor evinde 2 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’da Sakaryaspor’u ağırlayacak.

"TAKIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM"

Ergene Velimeşespor galibiyetini gazetemize değerlendiren Silahtaroğlu Vanspor teknik direktörü Saffet İşler, galibiyetin moral ve motivasyon açısından önemli olduğunu, takımın performansından çok memnun kaldığını belirterek, "Ergene Velimeşespor karşısında iyi bir performans sergileyerek galip geldik. Henüz sezonun başındayız ve oynanan maçlar zorlu geçer. Biz bu süreci kazanarak atlatıyoruz. Kazanarak ilerlemek en büyük hedefimizdir. Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor karşısında alınan galibiyet futbolcularımızın moral ve motivasyonu açısından çok önemlidir. Bu güzel galibiyeti elde eden tüm futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibimi kutluyorum. Bu sonucun ardından son 4 maçtaki 3. galibiyetimizi aldık. Cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor ile oynayacağımız karşılaşmaya 7’den 70’e herkesi bekliyoruz” dedi.

GRUPTA OYNANAN DİĞER KARŞILAŞMALAR

Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ise lider Hekimoğlu Trabzonspor deplasmanda Adıyaman 1954spor’u 1-0 yenerek puanını 10’a yükseltirken, ikinci sırada bulunan Sivas Belediyespor konuk olduğu Etimesgutspor ile 0-0 berabere kalarak puanını 10 yaptı.

Turgutluspor sahasında Çorumspor ile 0-0 berabere kalırken, İnegölspor deplasmanda Niğde Anadoluspor’u 5-1 yenmeyi başardı. Kahramanmaraşspor sahasında Bayburt Grup Özel İdarespor’a 1-0 yenilirken, Serik Belediyespor evinde Sarıyerspor’u 2-1 mağlup etti.

Bakmadan Geçme